Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Blogs
Bezoekers genieten van zeer divers programma op Bits, Bricks & Behaviour

Op 9 november organiseerde de branchevereniging Gebouwautomatisering, onderdeel van FHI, de conferentie Bits, Bricks & Behaviour. Het event trok een paar honderd bezoekers die in de Rotterdamse Kuip hun kennis konden vergroten op een zeer breed terrein van de gebouwautomatisering. Ook KNX Nederland verzorgde een bijdrage aan de conferentie door een lezing over de toepassing van KNX in HVAC-installaties en met een mini-stand waar bezoekers informatie over de standaard konden krijgen.

KNX-SMI

De markt is vol in beweging, op het gebied van zonwering en rolluiken. Ook wij van Becker zitten niet stil en hebben de afgelopen maanden ons assortiment mogen uitbreiden op Dominica voor zonwering en rolluiken. KNX. SMI. Standard Motor Interface Voor gebouwautomatisering wordt vaak het KNX bussysteem toegepast. In een KNX-omgeving en grote projecten kan een Standard Motor Interface (SMI) worden geïntegreerd. Dat biedt veel voordelen op het gebied van montage, kabellengtes en bedieningen, Omdat SMI statusmeldingen geeft en gemakkelijke bedieningsaanpassingen mogelijk maakt. Becker heeft de nieuwe Becker Aktor voor zestien aandrijvingen in zijn assortiment opgenomen die kan worden gebruikt in combinatie met SMI motoren voor rolluiken en zonwering. Deze motoren zijn beschikbaar van 5 tot 120 Nm. Een externe KNX module is dan niet nodig, want die zit al in de motoren. De motoren kunnen door de zonweringspecialist gemakkelijk worden afgesteld. De integratie in het systeem wordt door de KNX-integrator verwezenlijkt.

KNX-SMI

De markt is vol in beweging, op het gebied van zonwering en rolluiken. Ook wij van Becker zitten niet stil en hebben de afgelopen maanden ons assortiment mogen uitbreiden op Dominica voor zonwering en rolluiken. KNX. SMI. Standard Motor Interface Voor gebouwautomatisering wordt vaak het KNX bussysteem toegepast. In een KNX-omgeving en grote projecten kan een Standard Motor Interface (SMI) worden geïntegreerd. Dat biedt veel voordelen op het gebied van montage, kabellengtes en bedieningen, Omdat SMI statusmeldingen geeft en gemakkelijke bedieningsaanpassingen mogelijk maakt. Becker heeft de nieuwe Becker Aktor voor zestien aandrijvingen in zijn assortiment opgenomen die kan worden gebruikt in combinatie met SMI motoren voor rolluiken en zonwering. Deze motoren zijn beschikbaar van 5 tot 120 Nm. Een externe KNX module is dan niet nodig, want die zit al in de motoren. De motoren kunnen door de zonweringspecialist gemakkelijk worden afgesteld. De integratie in het systeem wordt door de KNX-integrator verwezenlijkt. heeft u vragen of bent u met een project bezig, stuur een mail philippe.goossens@becker-benelux.nl

Beursverslag: De highlights van de KNXPerience

De tweede KNXperience vond online plaats, gespreid over drie dagen van 28 tot 30 september. Hieronder enkele highlights uit de presentaties van de conferentie, beschreven door Yasmin Hasmi, redacteur van het magazine KNXtoday.

1    2    3    4    5    6    7    8