Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Blogs
Asset Performance Management Services

Uw bedrijfsactiviteiten zijn in toenemende mate afhankelijk geworden van complexe installaties. Deze assets kunnen een reëel risico vormen voor de gebruikers en de bedrijfscontinuïteit als ze niet optimaal blijven werken. De juiste services zorgen ervoor dat de bedrijfsvoering niet in gevaar komt en de kosten zo laag mogelijk worden gehouden. Lees hier meer wat onze Asset Performance Services inhouden.

Patiëntenzorg op het hoogste niveau

Voor het welzijn van de patiënten zijn niet alleen de artsen en het chirurgisch team verantwoordelijk - ook de operatiekamer zelf. Deze moet een sfeer van vertrouwen en veiligheid creëren voor het personeel en de patiënten. Geïnteresseerd? Neem gerust contact met me op om hier wat dieper op in te gaan.

Voorbereiden op BENG

BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw) wordt vanaf 2021 de energienorm voor o.a. nieuwe woningen. De energiebehoefte van de woning moet dan laag zijn en de energie moet duurzaam worden opgewekt. De energieprestatie van de hele woning komt dus onder de loep te liggen. Daarbij gaat het niet alleen om de bouwkundige aspecten, maar ook om de comfortinstallaties. BENG is de opvolger van de eerder geldende EPC (Energie Prestatie Certificaat) De bouwer moet zowel voor- als achteraf kunnen aantonen, dat de woning aan de minimale BENG-eisen voldoet. Bewoners hebben namelijk het recht om na bijvoorbeeld een jaar of na drie jaar, de energieprestatie op te vragen. Bijvoorbeeld omdat het energieverbruik hoger is dan aanvankelijk werd aangegeven. Dit geldt zowel voor de huursector als voor de particuliere markt. Het is dus zaak, dat de energiestromen gevolgd kunnen worden en nog mooier als ze kunnen worden bijgestuurd.

Laboratorium is een centraal onderdeel in de patiëntenzorg

Het laboratorium is een centraal onderdeel in de patiëntenzorg. Ongeveer 70 procent van de behandelingsbeslissingen die in Nederlandse ziekenhuizen worden genomen, zijn gebaseerd op laboratoriumresultaten. Daarom is het belangrijk dat artsen en verplegend personeel kunnen vertrouwen op tijdige en nauwkeurige laboratoriumresultaten, zodat de kwaliteit van de behandelingen kan worden gegarandeerd en verbeterd.

Decentrale drives maken sorteerlijnen sneller en efficiënter

Door de snelle ontwikkeling van e-commerce groeit het aantal pakketjes dat bij mensen thuis wordt afgeleverd gestaag. Om meer pakketten sneller en efficiënter te kunnen sorteren, wordt het sorteercentrum van een groot internationaal koeriersbedrijf in het Zweedse Malmö gemoderniseerd en uitgebreid. Met de decentrale frequentieregelaar Sinamics G120D borgen MHS International en Siemens op een veilige manier een hoge sorteersnelheid.

1    2    3    4    5    6