Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Evenementen
17 september 2019
Schrijf je nu in voor de KNX basistraining bij Koninklijke Oosterberg

De technologische ontwikkelingen gaan snel, zeker in onze branche. Het actualiseren van kennis is essentieel om de kwaliteit van uw producten en dienstverlening op peil te houden. Mede daarom organiseert Koninklijke Oosterberg weer een KNX basistraining op 17,18,24,25 en 26 september op onze vestiging in Ede. U kunt zich hiervoor nog inschrijven.

25 september 2019
xxter - Pairot training

De XXTER / Pairot basis training is een cursus die men kan volgen om handigheidjes en wetenswaardigheden aan te leren van het visualisatie pakket xxter en de stembesturing oplossing Pairot.

2 oktober 2019
Maak kennis met Theben Smart Home-systeem LUXORliving op woensdag 2 oktober 2019

LUXORliving is het intuïtief regelbare Smart Home-systeem van Theben, dat alles biedt wat eengezinswoningen gezelliger maakt - afziet van alles wat sowieso niemand nodig heeft. Wie nu bouwt of renoveert kan LUXORliving het beste al meenemen in de planning. Tijdens deze training maak je kennis met de programmeersoftware LUXORplug en de gebruikersapp LUXORplay.

3 oktober 2019
Totaalaanbod op Building G100 Event 2019

Op 3 oktober 2019 vindt in de Woonindustrie Nieuwegein de 3e editie plaats van Building G100 Event; de vakbeurs voor gebouwautomatisering -en managementsystemen voor eindgebruikers.

4 oktober 2019
Opleiding Systeemarchitect Gebouwautomatisering en -Beheer

Gebouwautomatisering speelt een essentiële rol in elk zakelijk gebouw. De aandacht voor gebouwautomatisering in het bouwproces is helaas minimaal, terwijl de invloed op de levensduurkosten (TCO) zeer hoog is. In het belang van gebouweigenaren en duurzaamheidsdoelstellingen moet gebouwautomatisering daarom uitgroeien tot volwaardige discipline. Daarom hebben de Brancheorganisatie Gebouw Automatisering en TVVL het initiatief genomen een cursus te ontwikkelen voor een Systeemarchitect Gebouwautomatisering en -beheer op HBO+-niveau.

1    2