Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Evenementen
4 juni 2020
Scholing JUNG KNX IP Secure

Kom in een avond meer te weten over welke maatregelen je moet nemen om de KNX-infrastructuur in gebouwen effectief te beveiligen.

9 juni 2020
BACnet Basis Training

Leer in één dag de basis functionaliteiten van het BACnet-protocol en krijg inzicht in hoe BACnet samenwerkt met andere protocollen (KNX en LON).

2 september 2020
Vastgoed slim, veilig en gezond, dat is de toekomstbestendige ondergrond.

De gezamenlijke bijeenkomst van NEVAP, FME en FHI Gebouwautomatisering “Vastgoed slim, veilig en gezond, dat is de toekomstbestendige ondergrond” van 1 april a.s. is door de Corona crisis verplaatst naar 2 september 2020: Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus in Nederland én onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, dragen wij zoveel mogelijk bij om verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. Alle evenementen worden daarom in deze periode door ons verzet om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. We hebben wel meteen een nieuwe datum voor de bijeenkomst vastgesteld: woensdag 2 september. Heeft u zich al aangemeld dan zetten wij uw deelname zetten automatisch om naar de nieuwe datum. U hoeft zich dus niet opnieuw te registreren. Kunt u op 2 september niet aanwezig zijn? Dan kunt u zich afmelden door een mail te sturen naar larissa.borsboom@fme.nl of door contact op te nemen met uw contactpersoon bij één van de organiserende organisaties. Nog even alle informatie op een rij: • Nieuwe datum: woensdag 2 september 2020 • Tijd: 13.30 uur - inloop, 14.00 - Start programma, 17.30 uur afsluiting met aansluitend een borrel • Locatie: FME 10e verdieping, Zilverstraat 69, Zoetermeer • Aanmelden: degenen die zich hadden aangemeld voor 1 april worden automatisch aangemeld als deelnemer voor 2 september. Bent u verhinderd, dan kunt u zich afmelden via de mail. We ontmoeten u graag op 2 september!

27 september 2020
Beleef en bezoek KNX tijdens Light+Building 2020

Van 27 september tot en met 2 oktober 2020 kun je in Frankfurt de beurs Light+Building bezoeken, 's werelds toonaangevende vakbeurs voor woning- en gebouwautomatisering. Naast vele fabrikanten is ook KNX Association prominent aanwezig. In twee stands toont zij, samen met een keur aan fabrikanten, de nieuwste technische ontwikkelingen. En op dinsdagavond kun je aanwezig zijn op het KNX Top Event, waar onder meer de prestigieuze KNX Awards worden uitgereikt.

1