Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Evenementen
8 maart 2020
Beleef en bezoek KNX tijdens Light+Building 2020

Van 8 tot en met 13 maart 2020 kun je in Frankfurt de beurs Light+Building bezoeken, 's werelds toonaangevende vakbeurs voor woning- en gebouwautomatisering. Naast vele fabrikanten is ook KNX Association prominent aanwezig. In twee stands toont zij, samen met een keur aan fabrikanten, de nieuwste technische ontwikkelingen. En op dinsdagavond kun je aanwezig zijn op het KNX Top Event, waar onder meer de prestigieuze KNX Awards worden uitgereikt.

19 maart 2020
Scholing JUNG KNX temperatuur & klimaatsturing

Ontdek in deze scholing de mogelijkheden van de verschillende JUNG thermostaten en leer alles over het sturen van verwarming/koeling en warmtepompen met JUNG. Deze scholing woont u gratis bij.

25 maart 2020
PureDomotica Thinknx trainingen

ThinKNX is een universeel visualisatie pakket voor gebouw automatisering systemen. Maar omdat dit pakket ook veelzijdig is er ook een hoop in te stellen en te programmeren! Deze training is geschikt voor programmeurs, werkvoorbereiders, systeem integratoren en ook diegene die al langere tijd met ThinKNX werken kunnen gerust aanschuiven je bent dan gelijk weer op de hoogte van de laatste nieuwtjes binnen ThinKNX.

8 april 2020
PureDomotica Thinknx trainingen

ThinKNX is een universeel visualisatie pakket voor gebouw automatisering systemen. Maar omdat dit pakket ook veelzijdig is er ook een hoop in te stellen en te programmeren! Deze training is geschikt voor programmeurs, werkvoorbereiders, system integratoren en ook diegene die al langere tijd met ThinKNX werken kunnen gerust aanschuiven je bent dan gelijk weer op de hoogte van de laatste nieuwtjes binnen ThinKNX.

23 april 2020
Scholing JUNG KNX en visualiseren met JUNG Visu Pro

Deze scholing is een kennismaking met de JUNG Visu Pro software: dé professionele software-oplossing voor visualisatie en bediening van gebouwautomatisering. Deze scholing woont u gratis bij.

7 mei 2020
Scholing JUNG KNX Weerstation

In een avondje op de hoogte van de belangrijkste toepassingen van het JUNG weerstation 2225 WS U, voor het automatisch of weersafhankelijk sturen van zonwering. U woont deze scholing gratis bij.

4 juni 2020
Scholing JUNG KNX IP Secure

Kom in een avond meer te weten over welke maatregelen je moet nemen om de KNX-infrastructuur in gebouwen effectief te beveiligen.

1