Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Evenementen
23 mei 2019
Security Café 2019 - Innovaties van morgen

In navolging van de zeer succesvolle eerste editie in 2017 vindt op 23 mei 2019 wederom het Security Café plaats. Met kennisoverdracht als belangrijkste doelstelling is het tevens een belangrijke ontmoetingsplaats voor professionals uit de security en IT-markt.

5 juni 2019
KNX Netwerkbijeenkomst 5 juni

Save the date! Op woensdag 5 juni vind de KNX Netwerkbijeenkomst plaats bij InnStyle in Maarssen. Het thema van deze bijeenkomst is KNX en Energie (monitoring, bemetering en besturing).

12 juni 2019
KNX Basistraining (5-daagse)

Wil jij meer leren over KNX en over hoe een KNX-installatie is opgebouwd? Schrijf je dan in voor deze training! De voordelen op een rij: * Slagingsgarantie * Veel praktijk * Demoborden mogen mee naar huis om te oefenen * Oefen met verschillende merken

4 oktober 2019
Opleiding Systeemarchitect Gebouwautomatisering en -Beheer

Gebouwautomatisering speelt een essentiële rol in elk zakelijk gebouw. De aandacht voor gebouwautomatisering in het bouwproces is helaas minimaal, terwijl de invloed op de levensduurkosten (TCO) zeer hoog is. In het belang van gebouweigenaren en duurzaamheidsdoelstellingen moet gebouwautomatisering daarom uitgroeien tot volwaardige discipline. Daarom hebben de Brancheorganisatie Gebouw Automatisering en TVVL het initiatief genomen een cursus te ontwikkelen voor een Systeemarchitect Gebouwautomatisering en -beheer op HBO+-niveau.

5 november 2019
Conferentie Bits, Bricks & Behaviour 2019

De brancheorganisatie Gebouw Automatisering organiseert jaarlijks deconferentie Bits, Bricks & Behaviour. Net als vorig jaar zal de conferentie Bits, Bricks & Behaviour georganiseerd worden in samenwerking met het event Smart Homes & Intelligent Buildings van de Jaarbeurs en de stichting Smart Homes.

1