Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen


Schüco Smart Building
Auteur Bericht
20 november 2018 om 10:32
author
Huub van Vliet
Technisch adviseur
Smart Building is het thema inzake gebouwautomatisering binnen Schüco International KG. De componenten voor het automatisch bedienen van ramen en deuren zijn met behulp van externe toeleveranciers en op de leest van Schüco International KG samengesteld.

Om hier meer bekendheid richting architect en installateur te geven zijn wij lid geworden van deze groep. Kijk gerust eens op onze website via de link https://www.schueco.com/web2/nl/architecten/nieuws/alle_themas/intelligent_functionality

Schüco aluminium kozijnen, deuren, ramen en schuifdeurenSchüco ontwikkelt alle componenten voor aluminium kozijnen, deuren, schuif- en vouwdeuren, ramen en vliesgevels voor kwalitatief hoogwaardige toepassingen.

https://www.schueco.com/web2/nl/architecten/nieuws/alle_themas/intelligent_functionalityDit bericht is op 20 november 2018 om 10:36 voor het laatst aangepast.
20 november 2018 om 10:38
author
Huub van Vliet
Technisch adviseur
De droomwoning die verbindt In een nieuwe editie van Footprint is er voor gekozen om 6 droomwoningen te belichten en de architecten aan het woord te laten. Ieder met een eigen verhaal, visie en individuele invulling van het boeiende vak architectuur. De opdrachtgevers hebben hen het vertrouwen gegeven hun droomwoning te realiseren en er is in alle gevallen een verbinding ontstaan. Naast een grote dosis vakkennis delen zij minstens één eigenschap: inlevingsvermogen. Ze hebben goed naar de klant geluisterd en hebben het verhaal áchter het verhaal boven water gekregen. Met grote dank aan de bewoners van de droomwoningen, de gevelfabrikanten die het product hebben geleverd en de architecten die enthousiast hebben meegewerkt aan deze Footprint, te weten: Maas Architecten, OSA Architecten, Architectenbureau Schonkeren, 19 Het Atelier Architecten, Pahold en MH1 Architecten. Deze uitgave is ook digitaal te bekijken op www.schueco.nl/footprint.

26 november 2018 om 16:51
author
Johan de Jong
Eigenaar en oprichter
Beste Huub, De titel over de droomwoning die verbindt triggert. De link lijkt echter niet te werken. Ligt dat aan mij?