Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen


Schüco Smart Building gepresenteerd aan studenten Hoge School te Utrecht, minor Domotica
Auteur Bericht
25 oktober 2019 om 08:54
author
Huub van Vliet
Technisch adviseur
Afgelopen woensdag 23 oktober 2019 mochten wij te gast zijn op uitnodiging van Hoge School te Utrecht onze producten, toepassingen en ontwikkelingen te presenteren samen met SmartInside lid FMJ Automation (Peter Verhulst).
De studenten, in het vierde en laatste jaar van hun minor Domotica, hebben kennis opgedaan inzake de ontwikkelingen in de gevelbouw op gebied Smart Building. Tevens laten zien wanneer en hoe de componenten worden toegepast.
Na afloop hebben we een bezoek gebracht aan het laboratorium waar de studenten hun opdracht met het thema van dit jaar "Hoe maak ik het huis van mijn ouders levensbestendig" uitvoeren.
Nader onderzocht wordt of er interesse is de KNX-basiscursus te volgen. De KNX-basiscursus is de eerste opleiding die men moet volgen om een KNX Partner te worden en als KNX Partner op de website vermeld te worden.

25 oktober 2019 om 09:19
author
Freddy van Geel
KNX Tutor - Docent elektrotechniek
Het is áltijd interessant een KNX-basiscursus te volgen, desgewenst bieden we die graag aan. Wat ook een leuke optie is, is de gratis online KNX-basiscursus van Futurasmus: https://www.futurasmus-knxgroup.com/cursosonlinebasico.php Om daarna gecertificeerd te worden dienen de cursisten nog een 12 uurs opleiding te volgen.