Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Nieuwsberichten
Bekendheid Smart Home onder Nederlanders verdubbeld sinds 2015

Steeds meer Nederlanders zijn bekend met het fenomeen Smart Home. Inmiddels is 62% van de Nederlandse bevolking op de hoogte van het verschijnsel; een verdubbeling ten opzichte van 2015. Ruim twee derde van deze groep bezit tenminste één slim apparaat. Gemiddeld bezitten consumenten die bekend zijn met Smart Home vier intelligente apparaten. Dat blijkt uit de Smart Home Monitor 2019 van onderzoeksbureau GfK in samenwerking met de Smart Home Society.

KNX Awards 2020: Claim de trofee!

De KNX Awards zijn een jarenlange traditie die de slimste KNX projecten voor woningen en gebouwen in de schijnwerpers zet. Neem deel met jouw projecten in een van de 5 door de jury gekozen categorieën of word de favoriet van het publiek door de People's Choice Award in de wacht te slepen.

KNX biedt adviseurs en ontwerpers helpende hand met KNX Adviseurshandboek

Speciaal voor adviseurs, ontwerpers en ook eindgebruikers die bezig zijn met het ontwerpen en plannen van een KNX-installatie heeft KNX Nederland het KNX Adviseurshandboek opgesteld. Met dit handzame handboek hebben professionals een leidraad om als volwaardige gesprekspartner van installateurs en system integrators een KNX-project te starten. Het KNX adviseurshandboek is met hulp van meerdere specialisten uit de markt tot stand gekomen.

De nieuwe KNX TP1-256 Topologie

De KNX Association heeft onlangs de voltooiing aangekondigd van een langlopend project om de systeemtopologie bij te werken om KNX nog eenvoudiger en eenvoudiger te gebruiken te maken. Tot nu toe is het kleinste deel van de topologie een lijnsegment met 64 apparaten. Om de lijn uit te breiden, kunnen lijnrepeaters worden gebruikt om 4 segmenten bij elkaar te voegen om in totaal 256 apparaten op elke regel te maken. De reden voor deze limieten is om de integriteit van het KNX-telegram te waarborgen wanneer het door meerdere apparaten gaat.

1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23    24    25    26