Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Nieuwsberichten
De nieuwe Smart Home brochure van Gira is uit!

Het Gira Smart Home opent nieuwe dimensies van het moderne wonen. Het intelligente concept voor de koppeling en de besturing van de gebouwentechniek zoals verlichting, klimaat- en zonweringsbesturing, maar ook de stereo-installatie verhoogt het wooncomfort merkbaar, zorgt voor meer veiligheid en helpt om energie te besparen.

Van ruimtes naar ‘Perfect Places’

We brengen ongeveer 90 procent van ons leven door in gebouwen. Zowel ons comfort als onze productiviteit zijn afhankelijk van de prestaties van het gebouw. De kunst is om luchtkwaliteit, koeling, verwarming en verlichting optimaal én energiezuinig te beheersen.

xxter treedt als KNX-fabrikant toe tot netwerk van KNX Nederland

Software- en hardware-ontwikkelaar xxter is lid geworden van KNX Nederland. Daarmee maakt het Amsterdamse bedrijf de transformatie van Technology Partner naar officiële KNX-fabrikant. Eind 2017 sloot het bedrijf, met zijn visualisatie-, integratie- en besturingsoplossingen, zich al aan bij de internationale KNX Association. Met die stap kan zij haar producten, zoals de Pairot, bij KNX laten certificeren. Met het lidmaatschap van KNX Nederland profileert xxter zich nadrukkelijker binnen de KNX-community in ons land.

Ontdek de mogelijkheden van Siri Shortcuts met xxter

Met Siri Shortcuts is het mogelijk om op een iPhone of iPad automatisch opdrachten te laten uitvoeren via een shortcut op het iOS beginscherm of met een Siri stemopdracht. Combineer de mogelijkheden van xxter met Siri shortcuts en bundel de kracht van je smart phone met je smart home! Lees verder en laat je verrassen door de mogelijkheden.

1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22