Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Nieuwsberichten
Ontdek de mogelijkheden van Siri Shortcuts met xxter

Met Siri Shortcuts is het mogelijk om op een iPhone of iPad automatisch opdrachten te laten uitvoeren via een shortcut op het iOS beginscherm of met een Siri stemopdracht. Combineer de mogelijkheden van xxter met Siri shortcuts en bundel de kracht van je smart phone met je smart home! Lees verder en laat je verrassen door de mogelijkheden.

KNX van Schneider Electric nu ook beschikbaar in BIM

De BIM-bibliotheek is nu ook beschikbaar voor KNX van Schneider Electric. BIM (Building Information Modeling) is een digitale representatie van alle fysieke en functionele kenmerken van een gebouw. Het draagt bij aan een geoptimaliseerde planning, constructie en onderhoud van moderne gebouwen.

KNX Nederland versterkt zich met lidmaatschap Mean Well

Mean Well is vanaf 1 januari 2019 lid van KNX Nederland. De Taiwanese onderneming is internationaal een van de toonaangevende producenten van voedingen. Sinds de oprichting in 1982 heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een van de bekendste ontwikkelaars en fabrikanten met een breed assortiment aan voedingen, waaronder AC/DC geschakelde voedingen, DC/DC converters, DC/AC inverters, adapters en batterijladers.

Busch-VoiceControl® KNX: bedien de wereld met je stem

Spraakbesturing is één van de snelst groeiende gebieden in de Smart-Home- en Smart-Building-sector. Met Busch-Voice® Control KNX zet ABB een belangrijke stap die het adaptieve gebouw dichterbij brengt - een woning, kantoor of bedrijfspand dat de wensen en behoeften van bewoners herkent en automatisch actie onderneemt.

Met de Gira S1 veilige toegang op afstand tot het Smart Home met KNX

Onderweg het licht uitschakelen, camerabeelden bekijken, de verwarming inschakelen of de jaloezieën sluiten – en dat alles met het goede gevoel dat er geen onbevoegden toegang hebben tot de communicatie: met de Gira S1 kunnen gebruikers onderweg gemakkelijk en absoluut veilig verbinding maken met hun KNX Smart Home, want de communicatie is versleuteld.

1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23    24    25    26