Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Nieuwsberichten
Federatie in transitie

In 2020 heeft COVID-19 grote invloed gehad op het maatschappelijk leven. Ook FHI, haar leden en hun klanten kregen te maken met zeer ingrijpende veranderingen. De economische gevolgen verschillen per bedrijfstak, maar overal zijn sterke ontwikkelingen en verschuivingen te zien.

Klantgerichte service en onderhoud resulteren in grotere bedrijfszekerheid

Systeem integrator InstaVer Systems biedt haar klanten sinds jaar en dag 24/7 service- en onderhoudsdiensten aan. Via onderhoudscontracten zorgt het bedrijf voor onderhoud aan bestaande, via KNX geautomatiseerde systemen. Mocht er onverhoopt een storing optreden in de systemen die InstaVer onder zijn hoede heeft, dan zorgen de medewerkers van de storingsdienst dat de installaties snel weer naar behoren functioneren.

Bezoek de eerste digitale KNX HVAC Solutions Conferentie

Op 30 en 31 maart organiseert KNX de eerste HVAC Solutions Conferentie. Deze online conferentie staat in het teken van informatiesessies over hoe je KNX kunt integreren met HVAC-systemen. Verder komen ook de nieuwste HVAC-systemen en nieuwe HVAC-producten van verschillende KNX-fabrikanten aan bod. Er is ook aandacht voor HVAC-productontwikkeling en de voordelen van KNX. Iedereen kan zich gratis aanmelden voor het digitale kennisevenement.

JUNG KNX Secure: veiligheid op de KNX buslijn en in het IP- netwerk

De discussie rondom het thema gegevensbescherming is ook van belang bij een Smart Building. Want alles wat je zelf kan bedienen kunnen theoretisch gezien ook onbevoegde derden bedienen. Hier komt KNX Secure ter sprake en biedt een gedegen beveiliging dankzij versleuteling met het AES128 algoritme.

FHI Technologie podcast

De brancheorganisatie Gebouw Automatisering verenigt leden met een gezamenlijk belang in de stimulering van marktontwikkeling en kennisdeling op het gebied van geïntegreerde automatiseringssystemen in de gebouwde omgeving. De brancheorganisatie Gebouw Automatisering komt op voor de belangen van de bedrijven in de branche, en streeft naar verbinding met brancheorganisaties van afnemers en andere relevante marktpartijen. Tevens informeert de brancheorganisatie de leden over de laatste ontwikkelingen en bied ondersteuning in onder andere bedrijfsvoering, juridische procedures en personeelszaken.

KNX publiceert whitepaper voor vergroten van bewustwording cyber security

Installaties in gebouwen, zoals gebouwbeheerssystemen, domotica, klimaatregelingen of beveiligingssystemen, zijn steeds vaker met het internet verbonden. De afgelopen jaren is gebleken dat installaties die aan internet zijn gekoppeld, een aantrekkelijk doelwit vormen voor cybercriminelen. KNX Nederland publiceert een whitepaper om de bewustwording over cyber security binnen de installatiemarkt te vergroten.

De nieuwe generatie JUNG KNX schakel-en jaloezieactoren

Veiliger, zuiniger en talrijke nieuwe functies: de nieuwe JUNG schakel- en jaloezieactoren hebben een geheel verbeterd concept. De actoren vereenvoudigen de installatie en verhogen de functionaliteit bij verminderd energieverbruik.

Handige JUNG KNX conversielijst

De handige JUNG KNX conversielijst kunt u downloaden van onze website. Met deze conversielijst heeft u snel en eenvoudig een overzicht van de oude en de nieuwe, vervangende, componenten zoals JUNG deze de afgelopen periode geïntroduceerd heeft.

1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23    24    25    26    27    28    29    30    31    32    33    34    35    36    37    38    39    40    41    42    43    44    45    46    47    48    49    50    51    52