Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Nieuwsberichten
JUNG KNX Secure: veiligheid op de KNX buslijn en in het IP- netwerk

De discussie rondom het thema gegevensbescherming is ook van belang bij een Smart Building. Want alles wat je zelf kan bedienen kunnen theoretisch gezien ook onbevoegde derden bedienen. Hier komt KNX Secure ter sprake en biedt een gedegen beveiliging dankzij versleuteling met het AES128 algoritme.

FHI Technologie podcast

De brancheorganisatie Gebouw Automatisering verenigt leden met een gezamenlijk belang in de stimulering van marktontwikkeling en kennisdeling op het gebied van geïntegreerde automatiseringssystemen in de gebouwde omgeving. De brancheorganisatie Gebouw Automatisering komt op voor de belangen van de bedrijven in de branche, en streeft naar verbinding met brancheorganisaties van afnemers en andere relevante marktpartijen. Tevens informeert de brancheorganisatie de leden over de laatste ontwikkelingen en bied ondersteuning in onder andere bedrijfsvoering, juridische procedures en personeelszaken.

KNX publiceert whitepaper voor vergroten van bewustwording cyber security

Installaties in gebouwen, zoals gebouwbeheerssystemen, domotica, klimaatregelingen of beveiligingssystemen, zijn steeds vaker met het internet verbonden. De afgelopen jaren is gebleken dat installaties die aan internet zijn gekoppeld, een aantrekkelijk doelwit vormen voor cybercriminelen. KNX Nederland publiceert een whitepaper om de bewustwording over cyber security binnen de installatiemarkt te vergroten.

De nieuwe generatie JUNG KNX schakel-en jaloezieactoren

Veiliger, zuiniger en talrijke nieuwe functies: de nieuwe JUNG schakel- en jaloezieactoren hebben een geheel verbeterd concept. De actoren vereenvoudigen de installatie en verhogen de functionaliteit bij verminderd energieverbruik.

Handige JUNG KNX conversielijst

De handige JUNG KNX conversielijst kunt u downloaden van onze website. Met deze conversielijst heeft u snel en eenvoudig een overzicht van de oude en de nieuwe, vervangende, componenten zoals JUNG deze de afgelopen periode geïntroduceerd heeft.

InstaVer waarborgt veiligheid op verschillende politiebureaus

Met de recente rellen in verschillende steden, het handhaven van de avondklok en de overige corona-maatregelen neemt de druk op de politie toe. Juist in deze tijden is het cruciaal dat de basis van de politie stabiel en betrouwbaar is. Verschillende politiebureaus in Nederland bouwen al ruim twintig jaar op die solide basis: deze vestigingen beschikken door de inspanningen van InstaVer over een security managementsysteem met een hoge bedrijfszekerheid.

Hoe slim een gebouw wordt in de toekomst bepalen wij

In de loop der jaren zijn gebouwen steeds slimmer geworden. Al ruim 10 jaar geleden zorgden sensoren in kantoorgebouwen ervoor dat bijvoorbeeld het licht aan ging. Maar de ontwikkelingen gaan door en het slimme gebouw van de toekomst integreert data om zo een autonoom gebouw te worden, dat zichzelf kan aanpassen aan de behoefte van de gebruiker.

‘Met eVizion maken we gebouwautomatisering flexibel en overzichtelijk’

De wat oudere systeemintegrator herkent ze nog wel; panelen met tientallen lampjes die oplichten om een (storings)melding aan te duiden. Voorheen was dit dé manier om signalen van de gebouwautomatisering te visualiseren. Een korte omschrijving boven of onder het lampje gaf aan om welke installatie en/of ruimte het ging. Al in 2008 ontwikkelde InstaVer Systems onder de naam eVizion een eigen visualisatiesysteem waarmee zij gebouwautomatisering veel flexibeler en overzichtelijker maken.

1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23    24    25    26    27    28    29    30    31    32    33    34    35    36    37    38    39    40    41    42    43    44    45    46    47    48    49    50    51    52    53    54    55    56