Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Nieuwsberichten
Ventilatie op scholen

Minister Arie Slob (onderwijs) heeft een Landelijk Coördinatieteam Ventilatie op Scholen (LCVS) ingesteld in verband met de verspreiding van het coronavirus. Doekle Terpstra (Techniek Nederland) is voorzitter van het LCVS. Daarnaast zijn ook de PO-Raad, VO-raad, GGD-GHOR en VNG deel van het coördinatieteam.

KNX organiseert digitale vakbeurs KNXperience van 28 september tot en met 2 oktober

De KNX Association organiseert voor de eerste keer in de geschiedenis een digitale KNX-beurs. De KNXperience, zoals de beurs heet, dient als centraal platform voor het presenteren en ervaren van de nieuwste KNX-producten, oplossingen, tools en ideeën. De digitale vakbeurs vindt plaats van 28 september tot en met 2 oktober 2020 en is toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in smart home en smart building-oplossingen. Het online evenement is in het Engels en Duits te volgen op www.KNXperience.org. Op 29 september worden er ook de internationale KNX Awards bekend gemaakt. KNX Nederland is eveneens op deze beurs te vinden om in een eigen online stand de community Smart Inside te presenteren.

KNX RF hoort bij meest betrouwbare RF-standaarden voor gebouwautomatisering

Met de opmars van gebouwenautomatisering neemt ook de verspreiding van draadloze apparaten toe. Draadloze standaarden voor de integratie van sensoren in automatiserings- en besturingstoepassingen worden daardoor steeds belangrijker in de gebouwautomatisering. Een recent onderzoek van professor doctor Michael Krödel vergelijkt verschillende draadloze standaarden voor gebouwautomatisering en -aansturing. KNX RF komt uit de bus als een-na beste van de fabrikantonafhankelijke draadloze standaarden voor gebouwen.

Maak jezelf zichtbaar in de KNX-partnerranglijst

De KNX Association voert een KNX Partner Ranking System in. Deze ranglijst vervangt de lijst met KNX-partners en de bijbehorende contactgegevens op knx.org. Het KNX Partner Ranking System sorteert KNX-partners op basis van een score, waarbij de best scorende KNX-partners bovenaan worden getoond. Een voorwaarde voor de Nederlandse bedrijven die als KNX-partner zichtbaar willen zijn in de ranglijst is dat zij lid zijn van Smart Inside. Vervolgens kunnen zij in hun profiel aangeven zichtbaar te willen zijn als KNX-partner en dat ze zich als KNX-professional in de markt willen profileren.

Meerderheid bedrijven laat het licht 's nachts onnodig aan

Uit onderzoek is gebleken dat ruim 70% van de bedrijven in Nederland, 's nachts (onnodig) een vorm van licht laat branden. Door hier verandering in te brengen, bespaart u niet alleen op de jaarlijkse energie kosten, maar draagt u ook bij aan een beter milieu. Twee vliegen in één klap.

Toekomstbestendig vastgoed is slim, veilig en gezond

Tijdens de eindgebruikersbijeenkomst op 2 september a.s. bundelen NEVAP, FHI en FME hun krachten en presenteren drie unieke cases tijdens een bijzonder event. Unieke cases waarbij innovatieve technologie is toegepast en benefits leveren voor eigenaar en huurder.

1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23    24    25    26    27    28    29    30    31    32    33    34    35    36    37    38    39    40    41    42    43    44    45    46    47    48    49    50    51    52    53    54    55    56    57    58