Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Nieuwsberichten
Beurs Light+Building 2020 gaat dit jaar niet door

Door de wereldwijde coronapandemie en de vele onzekerheden die daardoor ontstaan voor het organiseren van een internationale beurs, besluit de organisatie om Light+Building 2020 volledig af te lasten. De beurs wordt ook niet ingehaald. De volgende Light+Building vindt plaats van 13 tot en met 18 maart 2022.

Help de hardnekkigste KNX geruchten de wereld uit

En toen was het mei! Tijd voor een nieuwe #KNXis30 actie. Onder het motto ‘Haters heb je altijd’ helpen we deze maand de vele onterechte geruchten over KNX de wereld uit. Ken jij de drogredenen, de valse geruchten of de foute argumenten waarom je geen KNX zou moeten toepassen? Deel jouw verhaal en maak kans op mooie ETS prijzen!

De branche & corona

De brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering leeft uiteraard ook in deze coronacrisis mee met haar leden. We bieden ondersteuning en zijn beschikbaar voor algemene vragen omtrent de impact van het coronavirus, branche-gerelateerde vragen, juridische hulp, de geboden ondersteuning vanuit de Nederlandse overheid en de aanvullende diensten van het lidmaatschap bij FHI.

In steeds meer huiskamers staat een slimme speaker

Nederlandse consumenten gebruiken steeds vaker een slimme speaker in huis. Uit onderzoek van Multiscope blijkt dat er inmiddels voor 438 miljoen euro aan slimme speakers is verkocht. Dit is een stijging van 52% ten opzichte van 2018, zo blijkt uit de vierde editie van de Smart Home Monitor.

Nu is hét moment om online kennis te maken met KNX

Sinds enige tijd maakt de eCampus van KNX het mogelijk om via een online leerplatform kennis te maken met de wereld KNX. Het populaire platform wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe KNX-trainingsinhoud. Ook de gratis softwareapplicatie KNX Virtual maakt het gemakkelijk om met KNX te beginnen, zonder in producten te hoeven investeren.

Commissioningsplan gebouwautomatisering

De Dutch Building Commissioning Association (DBCA) zet zich in om bewustwording ten aanzien van de nut en noodzaak van commissioning onder de aandacht te brengen. De DBCA werkgroep Cx-plannen & Cx-processen zet zich actief in om Cx-processen in kaart te brengen en Cx plannen te verzamelen. De werkgroep onderzoekt toepasbare commissioningsprocessen, verzamelt comissioningplannen en stelt deze als vrije download beschikbaar.

Pairot app beschikbaar in de Apple AppStore!

In de nieuwsbrief die we afgelopen januari verstuurden, vertelden we je over de nieuwe Pairot-app voor Pairot. De app wordt gebruikt om Pairot in gebruik te nemen, wat de inbedrijfstelling zoveel gemakkelijker maakt. Je hoeft niet meer in te loggen op het apparaat, kunt de firmware updaten, de configuratie naar het apparaat downloaden, ip-instellingen instellen en nog veel meer.

KNX vergroot kennis in de markt met serie webinars

Juist in deze tijd hebben veel mensen tijd om aan hun kennis te werken. Vandaar dat KNX Association nu extra webinars aanbiedt om het kennisniveau bij vakmensen op het gebied van KNX te vergroten. De webinars zijn online live presentaties over zowel technische als niet-technische zaken. De sessies zijn volledig gratis. Reserveer wel even voor deelname aan deze webinars. Er zitten sessies bij voor beginners, maar ook voor gevorderde KNX Professionals.

Fabrikanten maken de mooiste dingen!

"Fabrikanten maken de mooiste dingen!" las ik in de kop van het laatste blog van METDOMOTICA.. Nog leuker werd het toen ik zag dat het over onze nieuwe locatiebepaling functionaliteit met iBeacons en NFC-tags ging. Lees het complete verhaal hier: https://metdomotica.nl/nieuws-inspiratie/2020/2/23/fabrikanten-maken-de-mooiste-dingen

1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23    24    25    26    27    28    29    30    31    32    33    34    35    36    37    38    39    40    41    42    43    44    45    46    47    48    49    50    51    52    53    54    55    56    57    58