Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Nieuwsberichten
Commissioningsplan gebouwautomatisering

De Dutch Building Commissioning Association (DBCA) zet zich in om bewustwording ten aanzien van de nut en noodzaak van commissioning onder de aandacht te brengen. De DBCA werkgroep Cx-plannen & Cx-processen zet zich actief in om Cx-processen in kaart te brengen en Cx plannen te verzamelen. De werkgroep onderzoekt toepasbare commissioningsprocessen, verzamelt comissioningplannen en stelt deze als vrije download beschikbaar.

Pairot app beschikbaar in de Apple AppStore!

In de nieuwsbrief die we afgelopen januari verstuurden, vertelden we je over de nieuwe Pairot-app voor Pairot. De app wordt gebruikt om Pairot in gebruik te nemen, wat de inbedrijfstelling zoveel gemakkelijker maakt. Je hoeft niet meer in te loggen op het apparaat, kunt de firmware updaten, de configuratie naar het apparaat downloaden, ip-instellingen instellen en nog veel meer.

KNX vergroot kennis in de markt met serie webinars

Juist in deze tijd hebben veel mensen tijd om aan hun kennis te werken. Vandaar dat KNX Association nu extra webinars aanbiedt om het kennisniveau bij vakmensen op het gebied van KNX te vergroten. De webinars zijn online live presentaties over zowel technische als niet-technische zaken. De sessies zijn volledig gratis. Reserveer wel even voor deelname aan deze webinars. Er zitten sessies bij voor beginners, maar ook voor gevorderde KNX Professionals.

Fabrikanten maken de mooiste dingen!

"Fabrikanten maken de mooiste dingen!" las ik in de kop van het laatste blog van METDOMOTICA.. Nog leuker werd het toen ik zag dat het over onze nieuwe locatiebepaling functionaliteit met iBeacons en NFC-tags ging. Lees het complete verhaal hier: https://metdomotica.nl/nieuws-inspiratie/2020/2/23/fabrikanten-maken-de-mooiste-dingen

Instaver start met live E-learning van KNX Basis cursus (module A)

Om deze lastige periode nuttig door te komen, is het mogelijk om bij Instaver de KNX Basis cursus (module A) live via E-learning te volgen. De cursus duurt 3 dagen, kost € 489,00 excl. btw en is bedoeld voor service- en/of onderhoudsmonteurs, projectleiders, werkvoorbereider en E-technici. Zij kunnen in deze tijd van het coronavirus eventuele tijd die zij thuis moeten doorbrengen zinvol besteden door een KNX cursus te doen.

Conferentie Bits, Bricks & Behaviour 2020

De ééndaagse conferentie Bits, Bricks & Behaviour geeft u als bezoeker inzicht in en antwoorden op al uw vragen bij de hedendaagse uitdagingen op het vlak van gebouwautomatisering en gebouwbeheersystemen. Uitdagingen bij thema’s als digitalisering, energietransitie, cyber security, robotisering en artificiële intelligentie worden besproken tijdens diverse lezingen. De sprekers zullen de aanwezigen meenemen in oplossingen en mogelijkheden.

Help elkaar in deze lastige tijden

Iedereen beseft inmiddels dat deze ‘Corona-crisis’ een enorme impact heeft. Ik roep daarom iedereen op, namens KNX Nederland en mezelf, om jezelf te houden aan de adviezen van onze regering, zodat we zo snel mogelijk deze crisis kunnen overwinnen. Tegelijk is het nu belangrijker dan ooit dat we elkaar helpen. Daarom vragen wij alle KNX professionals, maar ook alle andere stakeholders in onze branche, om elkaar te steunen.

Doe mee met de april actie van #KNXis30!

Wat zijn jouw mooiste KNX-herinneringen? In de maand april draait alles om de mooiste herinneringen die KNX de afgelopen 30 jaar hebben gevormd. Jouw bijdrage is welkom, we zijn heel benieuwd welke herinnering jij uit de oude doos tovert!

Nieuwe maatregelen verbetering energie-efficiëntie van gebouwen

Op dinsdag 10 maart is de zogenaamde EPBD III (Europese Energy Performance of Buildings Directive) omgezet in Nederlandse wet- en regelgeving door deze regels op te nemen in het Bouwbesluit. Dit heeft tot doel om de energie-efficiëntie van gebouwen te verbeteren. Wat betekent dit concreet voor bedrijven actief in de gebouwde omgeving?

1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23    24    25    26    27    28    29    30    31    32    33    34    35    36    37    38    39    40    41    42    43    44    45    46    47    48    49    50    51    52    53    54    55    56    57    58