Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Nieuwsberichten
Blog: samen de smarthometaart groter maken - illusie of inspirerende gedachte?

Samen de taart groter maken. De smarthomemarkt welteverstaan. Vrijwel alle mensen die ik hierover spreek zijn het erover eens dat er nog zoveel valt te halen. En dat we het niet alleen kunnen. Maar concrete stappen aangevuld met een structureel plan van aanpak (inclusief financiële toezeggingen) blijven vaak uit. Omdat de meningen over het beste stappenplan nogal uiteenlopen. Ik vraag me af of we eigenlijk wel echt willen samenwerken om de taart groter te maken? Te beginnen met transparantie.

Gebouwautomatisering vereist interactie met de buitenwereld

Veel bedrijven zijn zich er al van bewust dat het belangrijk is om een groter belang te dienen in de wereld van gebouwautomatisering. De vraag is alleen hoe dat precies moet worden aangepakt. Bart Kruijssen van PricewaterhouseCoopers behandelt dit onderwerp tijdens Bits, Bricks & Behaviour op 22 november in de Jaarbeurs Utrecht.

Elektriciteit, gas of warmte; er is niet één winnaar

Gaan we in volle vaart naar all-electric, of moeten we juist zuinig zijn op ons gasnet? En is waterstof wel een haalbaar alternatief voor de gebouwde omgeving? Het waren deze dilemma’s die de bezoekers aan de Hager Update op 25 september kregen voorgelegd. De sprekers lieten de mensen alle kanten van het spectrum zien. En dat maakte het niet eenvoudiger. Een ding is wel duidelijk: er is niet één winnaar.

Security met xxter Connect Service

Met de oplossingen van xxter kunt u altijd rekenen op de laatste technieken op het gebied van informatiebeveiliging en privacy, zodat u met een gerust hart de uitgebreide mogelijkheden van huis- en kantoorautomatisering kunt ervaren. Alle communicatie voor de diensten en producten van xxter verlopen via betrouwbare, “end-to-end encrypted” beveiligde verbindingen en zijn daarnaast afgeschermd door wachtwoorden, die alleen bij u bekend zijn. Voor alle beveiligde verbindingen met uw huis- of kantoorinstallatie heeft u met xxter geen extra, vaak kostbare, apparatuur nodig. Deze diensten zijn standaard ingebouwd.

Op een eenvoudige manier je huis slim maken met Theben

Op 4 oktober vindt de eerste LUXORliving basistraining plaats bij Theben in Apeldoorn. Door één van onze specialisten worden alle ins- en outs besproken over het slim maken van woningen. Hiervoor is het LUXORliving pakket van Theben eenvoudig toe te passen zonder dat ingewikkelde programmeringen nodig zijn. Eenvoudig, slim en snel comfort in huis creëren.

1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23    24    25    26    27    28    29    30    31    32    33    34    35    36    37    38    39    40    41    42    43    44    45    46    47    48    49    50    51    52