Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Nieuwsberichten
KNX profileert zich op Building Holland; Help je mee?

KNX zoekt leden (Professionals of fabrikanten) die KNX willen vertegenwoordigen tijdens Building Holland. Tijdens dit event in de RAI informeert KNX de bezoekers over het internationale protocol voor woning- en gebouwautomatisering en de rol die KNX kan vervullen via Internet of Things (IoT). Voor het informeren van de bezoekers van de beurs zoekt KNX leden die een dag (of dagdeel) de stand willen bemannen.

KNX is overal aanwezig op Light + Building

KNX introduceerde zich van 18 tot en met 23 maart uitgebreid aan de bezoekers van Light + Building. De wereldwijde standaard voor gebouwautomatisering en domotica was op meerdere plekken aanwezig op de vakbeurs in Frankfurt. Zo was KNX met een speciale stand aanwezig in de Galleria, waar de focus lag bij KNX Internet of Things, maar waar het de bezoekers ook informeerde over de sterk toegenomen veiligheidseisen en de rol die KNX Secure daarin kan spelen.

KNX informeert bezoekers Building Holland

KNX is van 17 tot en met 19 april aanwezig op Building Holland, dat plaatsvindt in de RAI Amsterdam. Het 3-daagse innovatie-event is dé plek voor partijen binnen de bouw- en vastgoedsector om samen te komen voor kennisdeling en beginnende innovaties. Tijdens Building Holland informeert KNX Professionals de bezoekers van de beurs over de wereldwijde standaard op het gebied van woning- en gebouwautomatisering.

Twee Nederlandse KNX-projecten genomineerd voor internationale KNX Award

Op 20 maart, tijdens het KNX Top Event in Frankfurt, worden de tweejaarlijkse, internationale KNX Awards uitgereikt. Onder andere twee Nederlandse projecten - de woning van een ALS-patiënt met KNX en stembediening, en de volledig KNX-bestuurde Energy Academy in Groningen - maken kans op deze award. De twee Nederlandse projecten behoren in hun categorie, respectievelijk 'Specials' en 'Energy Efficiency', tot de genomineerden. Bovendien kan het publiek op deze projecten stemmen voor de categorie People's Choice Award.

KNX presenteert zichzelf op Light + Building-beurs

KNX is dit jaar opnieuw ruim vertegenwoordigd op de Light + Building-beurs in Frankfurt. Van 18 tot en met 23 maart staat de wereldwijde standaard op het gebied van woning- en gebouwautomatisering op de beurs in de Messe Frankfurt. Tijdens de Light + Building-beurs is KNX op meerdere locaties in verschillende beurshallen aanwezig.

Bezoek het KNX Top Event 2018

KNX nodigt iedereen van harte uit om op dinsdag 20 maart het KNX Top Event 2018 bij te wonen. Tijdens het KNX Top Event vindt de uitreikingsceremonie plaats van de prestigieuze KNX Awards. Iedereen die de uitreiking van de KNX Awards wil bijwonen, is vanaf 17.30 uur van harte welkom voor een drankje. De ceremonie start om 18.30 uur en duurt tot 20.00 uur.

Bezoek KNX en nog veel meer innovatieve leveranciers op ISE 2018

Van 6 tot en met 9 februari kunt u in het volledig gevulde beurzencomplex van RAI te Amsterdam de beurs ISE 2018 bezoeken. Deze internationale beurs ‘Integrated Systems Europe’ brengt leveranciers vanuit de hele wereld samen op het gebied van onder meer audio, video en high end woning- en gebouwautomatisering. Ook KNX is, met twee grote stands, op deze beurs aanwezig.

KNX beleeft recordjaar door eCampus en nieuwe producten

Het jaar 2017 blijkt voor KNX een succesvol jaar, waarin vele nieuwe producten zijn geïntroduceerd. In vergelijking tot het voorafgaande jaar heeft KNX er alleen al 20.000 nieuwe geregistreerde gebruikers bij gekregen. Slechts drie jaar na de start van het gratis online-trainingsplatform werd eCampus al door meer dan 100.000 gebruikers uit 192 landen over de hele wereld gebruikt.

1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23    24    25    26    27    28    29    30    31    32    33    34    35    36    37    38    39    40    41    42    43    44    45    46    47    48    49    50    51    52