Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Nieuwsberichten
Van KNX Professionals naar KNX Community

Sinds 2009 bouwen we in Nederland aan een netwerk van KNX Professionals. Vanaf januari 2018 breekt de volgende fase aan; een nieuwe stap in het samenbrengen van mensen die met KNX werken of die met KNX hun gebouwen willen automatiseren. Vanaf 1 januari 2018 zal het netwerk van KNX Professionals doorgroeien naar een KNX Community. Het lidmaatschap van KNX Professionals vervalt en maakt plaats voor het onderschrijven van een KNX Manifesto, waarmee iedereen die daarin interesse heeft, lid wordt van de KNX Community.

Word lid van de TC en bouw mee aan de KNX Community

Met ingang van 2018 migreert het netwerk van KNX Professionals naar de KNX Community. Nog meer dan in het verleden bepalen de leden van de KNX Community wat we organiseren, maar ook hoe de KNX Community gaat functioneren. Wil je ook aan het stuur zitten, word dan lid van de Technische Commissie van KNX.

KNX toont zich op eerste editie Smart Homes & Intelligent Buildings

Beslissers en beïnvloeders uit de vastgoed-, bouw- en installatiewereld werden woensdag 15 november bijgepraat over de kansen van smart technology in de gebouwde omgeving. Dit gebeurde tijdens het nieuwe event Smart Homes & Intelligent Buildings in de Jaarbeurs in Utrecht. KNX was ook op deze bijeenkomst aanwezig met een kleine stand waarmee we geïnteresseerden meer informatie konden geven. Daarnaast verzorgde KNX een van de Expertsessies op deze bijeenkomst.

Snel aan de slag met een KNX-ontwerp en –bestek

In het afgelopen jaar heeft een enthousiaste werkgroep met KNX-leden, in samenwerking met STABU, hard gewerkt aan templates met functiegerichte omschrijvingen voor KNX-systemen. Het doel is om adviseurs en architecten op een snelle en eenvoudige wijze een omschrijving te bieden dat de basis kan vormen voor een ontwerp en bestek. De eerste templates met functiegerichte omschrijvingen voor specifieke gebouwen zijn nu beschikbaar op de website van KNX Professionals.

KNX levert bijdrage aan Smart Homes & Intelligent Buildings

Het nieuwe kennisevent Smart Homes & Intelligent Buildings is een ontmoetingsplaats voor aanbieders van domotica, intelligente gebouwtechniek en totale installatieoplossingen. Belangrijkste doelgroep zijn de beslissers en beïnvloeders uit de vastgoed- en installatiewereld. Denk dan aan architecten, bouwkundigen, adviseurs, projectontwikkelaars, facility managers en IT managers.

Stuur ons je KNX-project en verdien een plek op beurs ISE

De afgelopen twee jaar zijn in Nederland vele fraaie en bijzondere KNX-projecten gerealiseerd. Heb je ook zo’n project gerealiseerd, laat het ons weten! We zijn dringend op zoek naar goede voorbeelden voor: 1. De KNX Award, 2. Publicatie in diverse media, 3. Als voorbeeld op de beurs ISE2018 a.s. januari in de RAI te Amsterdam.

Inschrijving voor internationale KNX Award geopend

Het is weer zover. De KNX Association International roept KNX Professionals op om hun beste projecten in te dienen voor de KNX Award 2018. Deze prestigieuze prijs wordt uitgereikt tijdens Light+Building 2018 in Frankfurt. Alle deelnemers maken kans op veel publiciteit en de winnaar van de felbegeerde KNX Award krijgt niet alleen een mooie bokaal maar ook een geldprijs van € 1000.-.

1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23    24    25    26    27    28    29    30    31    32    33    34    35    36    37    38    39    40    41    42    43    44    45    46    47    48    49    50    51    52