Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Nieuwsberichten
Ontvang kortingsbon van € 100,- voor ETS Inside plus gratis brochures

Op de KNX-netwerkbijeenkomst op donderdag 16 maart presenteerde KNX Nederland ETS Inside. Naast de lancering van deze nieuwe programmeermethode van KNX deelde de organisatie ook brochures uit met meer informatie over ETS Inside. Bij deze brochures zit een kortingsbon waardoor de aanschaf van een dongle met ETS Inside maar € 60,- in plaats van € 160,- kost. KNX-Professionals die niet bij de netwerkbijeenkomst van KNX aanwezig waren, kunnen de brochures aanvragen bij KNX Nederland en ontvangen dan ook de kortingsbon. Maar doe het snel, want de bon is tot 31-3-2017 geldig!

Verfrissende inzichten over KNX & IP en DC op KNX-Netwerkbijeenkomst

Op donderdag 16 maart organiseerde KNX de eerste netwerkbijeenkomst van het nieuwe jaar. Anders dan bij andere bijeenkomsten, startte het programma met een workshop, die in het teken stond van IP-technologie. In het tweede deel van het programma gingen de presentaties over gelijkstroom. Meerdere sprekers deelden hun kennis en opinie over de toepassing van gelijkstroom, een techniek die zich steeds vaker aandient. Aan het einde van de dag presenteerden verschillende fabrikanten nieuwe KNX-producten die voor de professionals interessant zijn.

Bijna 900.000 slimme thermostaten in Nederland

Het aantal slimme thermostaten in Nederland is het afgelopen jaar met 38% gegroeid naar bijna 900.000 slimme thermostaten. Dit betekent dat één op de negen huishoudens een slimme thermostaat in huis heeft. Toon is nog steeds de onbetwiste marktleider op de markt van slimme thermostaten. Dit blijkt uit de Smart Home Monitor 2017, een onderzoek van Multiscope onder 5.500 Nederlanders.

Aantrekkelijke introductie ETS Inside op KNX-bijeenkomst 16 maart

Op 16 maart organiseert KNX Nederland haar netwerkbijeenkomst. Naast de workshop over IP en de keynote lezingen over gelijkstroom, zal er ook kort aandacht zijn voor ETS Inside. Twee weken geleden vond de wereldwijde introductie plaats van deze nieuwe ETS-variant die de realisatie van een KNX-installatie eenvoudiger en laagdrempeliger maakt. Tijdens de KNX-bijeenkomst ontvangt elke KNX Professional een waardebon om voordelig kennis te maken met ETS Inside. Ook vindt er een verloting plaats van een gratis ETS Inside licentie.

KNX introduceert toegankelijke ETS Inside

KNX introduceert vandaag wereldwijd ETS Inside, de nieuwste versie van de KNX-programmeermethode. ETS Inside is specifiek ontworpen om KNX-projecten eenvoudig en laagdrempelig te maken. Zo kunnen ook installateurs met weinig tot geen ervaring in gebouwautomatisering snel en gemakkelijk kleine en middelgrote projecten realiseren. Daarnaast biedt de eenvoudige opzet van ETS Inside ook verschillende voordelen voor de eindgebruikers.

Inschrijving voor KNX netwerkbijeenkomst op 16 maart is gestart

Heb je behoefte aan meer IP-kennis om toe te passen in KNX-installaties?  Wil je weten of en hoe gelijkstroom technologie in onze markt een rol gaat spelen? Kom dan op donderdag 16 maart naar de KNX netwerkbijeenkomst in Maarssen. Leden van de KNX Professionals hebben gratis toegang.

KNX aanwezig op vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Op 25, 26 en 27 januari was KNX Professionals aanwezig op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, die plaatsvond in de Jaarbeurshal in Utrecht. Vertegenwoordigers van KNX stonden tijdens de beurs bij de stand van KNX klaar om belangstellenden te informeren over de mogelijkheden en voordelen van de KNX-producten. Verder verzorgde KNX op 26 januari ook een minisymposium met drie lezingen van twintig minuten.

Workshop IP voor KNX en presentaties over DC-technologie

Op donderdag 16 maart organiseert KNX een netwerkbijeenkomst voor leden van de KNX Professionals. Anders dan bij andere bijeenkomsten, start deze middag met een workshop voor KNX Professionals over IP-technologie. De moderne installateur en system integrator die actief is in woning- en gebouwautomatisering kan niet meer zonder IP-kennis. Een ander onderwerp op deze bijeenkomst - en een techniek die zich steeds sterker aandient - is gelijkstroom (DC). Wat zijn de kansen, waar zitten bottlenecks en met welke ontwikkelingen moeten we rekening houden?

Help KNX en jezelf tijdens vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Op 25, 26 en 27 januari vindt in de Jaarbeurs Utrecht de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer plaats. Dit is de plek om in contact te komen met facilitair managers en gebouwbeheerders. KNX Nederland heeft daar een kleine stand en zoekt leden (KNX Professionals, vertegenwoordigers van KNX Fabrikanten en KNX Technology Partners) die KNX op deze beurs een dag of dagdeel willen vertegenwoordigen. Meld je z.s.m. aan!

1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23    24    25    26    27    28    29    30    31    32    33    34    35    36    37    38    39    40    41    42    43    44    45    46    47    48    49    50    51    52