Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Nieuwsberichten
Registratie conferentie Bits, Bricks & Behaviour geopend

De registratie voor de conferentie Bits, Bricks & Behaviour op 22 november is geopend. Iedereen die deze conferentie wil bijwonen, kan zich gratis aanmelden op de website van het evenement. De focus van het event ligt dit jaar op techniek, inspirerende verhalen en de laatste ontwikkelingen op het gebied van gebouwautomatisering.

KNX lanceert website met overzicht aankomende events

KNX heeft een website in het leven geroepen met een overzicht van de geplande evenementen die deel uitmaken van de KNX Secure Roadshow. De KNX Secure Roadshow bestaat uit verschillende evenementen in het thema van KNX Secure, die in verschillende landen plaatsvinden.

Aantal slimme luidsprekers groeit naar 225 miljoen in 2020

Uit onderzoek van analistenbedrijf Canalys blijkt dat eind dit jaar ongeveer 100 miljoen slimme luidsprekers zijn verkocht, een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar. Onderzoekers van het bedrijf verwachten dat het aantal verkochte exemplaren in 2022 is opgelopen tot 225 miljoen in het jaar 2020.

Athom introduceert koppeling tussen KNX en Homey

Athom brengt KNX voor Homey op de markt; een product waarmee het smart home platform Homey gekoppeld kan worden aan KNX. Met KNX voor Homey zijn alle systemen die compatibel zijn met KNX te integreren met de duizenden producten waarmee Homey werkt. Dit zijn vooral de slimme, draadloze producten, zoals slimme thermostaten, schakelaars, stopcontacten, (kleur)verlichting en entertainment.

Slimme KNX-technologie ondersteunt het ‘beste terras van Nederland’

Grandcafé ’t Gerecht in Heerenveen, deze week uitgeroepen tot winnaar van de Terras Top 100, dankt die titel mede aan slimme gebouwautomatisering. Samen met Heinsius Electrotechniek uit Heerenveen creëerden de exploitanten een specifieke gebouwautomatisering voor het terras die het comfort sterk verhoogt, maar ook het gemak voor de medewerkers en de exploitatie van het grandcafé verbetert.

Boeiend programma tijdens KNX Netwerkbijeenkomst op 19 juni

De laatst trends en ontwikkelingen in gebouwautomatisering, de eigenschappen van een goede projectmanager en de praktische uitwerking van KNX Secure. Het zijn de onderwerpen van drie boeiende key-note lezingen tijdens de KNX Netwerkbijeenkomst op 19 juni aanstaande. Daarnaast presenteert KNX Nederland ook de eerste, tastbare resultaten van het nieuwe online platform voor de KNX community.

KNX bouwt marktpositie in Australazië verder uit

De Australische normerings- en standaardisatieorganisatie heeft KNX officieel uitgeroepen tot de nationale, technische specificatie. Hiermee heeft de organisatie een belangrijk deel overgenomen van de ISO/IEC 14543-3-norm waarop de internationale standaard KNX al is gebaseerd.

KNX Community en Light+Building staan centraal op KNX-bijeenkomst

Op dinsdag 19 juni organiseert KNX Nederland een netwerkbijeenkomst bij InnStyle in Maarssen. Tijdens deze middag staan alle presentaties en interactieve sessies in het teken van nieuwe ontwikkelingen. Het KNX-bestuur en de Marketing Commissie brengen die middag nieuws over de KNX Community, waaraan momenteel hard wordt gewerkt. Een key-note spreker brengt de trends en ontwikkelingen van Smart Buildings in beeld. En we sluiten af met KNX-fabrikanten die hun noviteiten presenteren die zij op Light+Building hebben gelanceerd.

KNX profileert zich op Building Holland; Help je mee?

KNX zoekt leden (Professionals of fabrikanten) die KNX willen vertegenwoordigen tijdens Building Holland. Tijdens dit event in de RAI informeert KNX de bezoekers over het internationale protocol voor woning- en gebouwautomatisering en de rol die KNX kan vervullen via Internet of Things (IoT). Voor het informeren van de bezoekers van de beurs zoekt KNX leden die een dag (of dagdeel) de stand willen bemannen.

1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23    24    25    26    27    28    29    30    31    32    33    34    35    36    37    38    39    40    41    42    43    44    45    46    47    48    49    50    51    52    53    54    55    56    57    58