Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Nieuwsberichten
Security met xxter Connect Service

Met de oplossingen van xxter kunt u altijd rekenen op de laatste technieken op het gebied van informatiebeveiliging en privacy, zodat u met een gerust hart de uitgebreide mogelijkheden van huis- en kantoorautomatisering kunt ervaren. Alle communicatie voor de diensten en producten van xxter verlopen via betrouwbare, “end-to-end encrypted” beveiligde verbindingen en zijn daarnaast afgeschermd door wachtwoorden, die alleen bij u bekend zijn. Voor alle beveiligde verbindingen met uw huis- of kantoorinstallatie heeft u met xxter geen extra, vaak kostbare, apparatuur nodig. Deze diensten zijn standaard ingebouwd.

Op een eenvoudige manier je huis slim maken met Theben

Op 4 oktober vindt de eerste LUXORliving basistraining plaats bij Theben in Apeldoorn. Door één van onze specialisten worden alle ins- en outs besproken over het slim maken van woningen. Hiervoor is het LUXORliving pakket van Theben eenvoudig toe te passen zonder dat ingewikkelde programmeringen nodig zijn. Eenvoudig, slim en snel comfort in huis creëren.

xxter & Doorbird vliegen samen op

xxter heeft de afgelopen periode hard gewerkt aan een nieuwe integratie met Doorbird. Vanaf nu is het mogelijk om via de xxter-app met Doorbird te communiceren. Update uw xxter-app en maak gebruik van de nieuwe Doorbird integratie.

Registratie conferentie Bits, Bricks & Behaviour geopend

De registratie voor de conferentie Bits, Bricks & Behaviour op 22 november is geopend. Iedereen die deze conferentie wil bijwonen, kan zich gratis aanmelden op de website van het evenement. De focus van het event ligt dit jaar op techniek, inspirerende verhalen en de laatste ontwikkelingen op het gebied van gebouwautomatisering.

KNX lanceert website met overzicht aankomende events

KNX heeft een website in het leven geroepen met een overzicht van de geplande evenementen die deel uitmaken van de KNX Secure Roadshow. De KNX Secure Roadshow bestaat uit verschillende evenementen in het thema van KNX Secure, die in verschillende landen plaatsvinden.

Aantal slimme luidsprekers groeit naar 225 miljoen in 2020

Uit onderzoek van analistenbedrijf Canalys blijkt dat eind dit jaar ongeveer 100 miljoen slimme luidsprekers zijn verkocht, een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar. Onderzoekers van het bedrijf verwachten dat het aantal verkochte exemplaren in 2022 is opgelopen tot 225 miljoen in het jaar 2020.

Athom introduceert koppeling tussen KNX en Homey

Athom brengt KNX voor Homey op de markt; een product waarmee het smart home platform Homey gekoppeld kan worden aan KNX. Met KNX voor Homey zijn alle systemen die compatibel zijn met KNX te integreren met de duizenden producten waarmee Homey werkt. Dit zijn vooral de slimme, draadloze producten, zoals slimme thermostaten, schakelaars, stopcontacten, (kleur)verlichting en entertainment.

Slimme KNX-technologie ondersteunt het ‘beste terras van Nederland’

Grandcafé ’t Gerecht in Heerenveen, deze week uitgeroepen tot winnaar van de Terras Top 100, dankt die titel mede aan slimme gebouwautomatisering. Samen met Heinsius Electrotechniek uit Heerenveen creëerden de exploitanten een specifieke gebouwautomatisering voor het terras die het comfort sterk verhoogt, maar ook het gemak voor de medewerkers en de exploitatie van het grandcafé verbetert.

1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23    24    25    26    27    28    29    30    31    32    33    34    35    36    37    38    39    40    41    42    43    44    45    46    47    48    49    50    51    52    53    54    55    56    57    58