Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Nieuwsberichten
Boeiend programma tijdens KNX Netwerkbijeenkomst op 19 juni

De laatst trends en ontwikkelingen in gebouwautomatisering, de eigenschappen van een goede projectmanager en de praktische uitwerking van KNX Secure. Het zijn de onderwerpen van drie boeiende key-note lezingen tijdens de KNX Netwerkbijeenkomst op 19 juni aanstaande. Daarnaast presenteert KNX Nederland ook de eerste, tastbare resultaten van het nieuwe online platform voor de KNX community.

KNX bouwt marktpositie in Australazië verder uit

De Australische normerings- en standaardisatieorganisatie heeft KNX officieel uitgeroepen tot de nationale, technische specificatie. Hiermee heeft de organisatie een belangrijk deel overgenomen van de ISO/IEC 14543-3-norm waarop de internationale standaard KNX al is gebaseerd.

KNX Community en Light+Building staan centraal op KNX-bijeenkomst

Op dinsdag 19 juni organiseert KNX Nederland een netwerkbijeenkomst bij InnStyle in Maarssen. Tijdens deze middag staan alle presentaties en interactieve sessies in het teken van nieuwe ontwikkelingen. Het KNX-bestuur en de Marketing Commissie brengen die middag nieuws over de KNX Community, waaraan momenteel hard wordt gewerkt. Een key-note spreker brengt de trends en ontwikkelingen van Smart Buildings in beeld. En we sluiten af met KNX-fabrikanten die hun noviteiten presenteren die zij op Light+Building hebben gelanceerd.

KNX profileert zich op Building Holland; Help je mee?

KNX zoekt leden (Professionals of fabrikanten) die KNX willen vertegenwoordigen tijdens Building Holland. Tijdens dit event in de RAI informeert KNX de bezoekers over het internationale protocol voor woning- en gebouwautomatisering en de rol die KNX kan vervullen via Internet of Things (IoT). Voor het informeren van de bezoekers van de beurs zoekt KNX leden die een dag (of dagdeel) de stand willen bemannen.

KNX is overal aanwezig op Light + Building

KNX introduceerde zich van 18 tot en met 23 maart uitgebreid aan de bezoekers van Light + Building. De wereldwijde standaard voor gebouwautomatisering en domotica was op meerdere plekken aanwezig op de vakbeurs in Frankfurt. Zo was KNX met een speciale stand aanwezig in de Galleria, waar de focus lag bij KNX Internet of Things, maar waar het de bezoekers ook informeerde over de sterk toegenomen veiligheidseisen en de rol die KNX Secure daarin kan spelen.

KNX informeert bezoekers Building Holland

KNX is van 17 tot en met 19 april aanwezig op Building Holland, dat plaatsvindt in de RAI Amsterdam. Het 3-daagse innovatie-event is dé plek voor partijen binnen de bouw- en vastgoedsector om samen te komen voor kennisdeling en beginnende innovaties. Tijdens Building Holland informeert KNX Professionals de bezoekers van de beurs over de wereldwijde standaard op het gebied van woning- en gebouwautomatisering.

Twee Nederlandse KNX-projecten genomineerd voor internationale KNX Award

Op 20 maart, tijdens het KNX Top Event in Frankfurt, worden de tweejaarlijkse, internationale KNX Awards uitgereikt. Onder andere twee Nederlandse projecten - de woning van een ALS-patiënt met KNX en stembediening, en de volledig KNX-bestuurde Energy Academy in Groningen - maken kans op deze award. De twee Nederlandse projecten behoren in hun categorie, respectievelijk 'Specials' en 'Energy Efficiency', tot de genomineerden. Bovendien kan het publiek op deze projecten stemmen voor de categorie People's Choice Award.

KNX presenteert zichzelf op Light + Building-beurs

KNX is dit jaar opnieuw ruim vertegenwoordigd op de Light + Building-beurs in Frankfurt. Van 18 tot en met 23 maart staat de wereldwijde standaard op het gebied van woning- en gebouwautomatisering op de beurs in de Messe Frankfurt. Tijdens de Light + Building-beurs is KNX op meerdere locaties in verschillende beurshallen aanwezig.

1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23    24    25    26    27    28    29    30    31    32    33    34    35    36    37    38    39    40    41    42    43    44    45    46    47    48    49    50    51    52    53    54    55    56    57    58