Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Nieuwsberichten
Speciaal webinar over indoor locatiebepaling voor domoticatoepassingen

Bij steeds meer toepassingen binnen domotica en smart buildings is indoor locatiebepaling van essentieel belang. Daarom organiseert ISSO op 12 september een webinar over indoor locatiebepaling. Via de webinar kunnen installateurs, integratoren en andere geïnteresseerden meer te weten komen over de relatief nieuwe sector binnen de installatiewereld.

KNX partner op Nationale Conferentie Gebouwautomatisering

KNX is op 1 en 2 november als partner aanwezig op de Nationale Conferentie Gebouw Automatisering. De lustrumeditie van de Nationale Conferentie Gebouw Automatisering wordt dit jaar gehouden bij Taets Art & Event Park in Amsterdam. Op de conferentie delen deskundigen uit de vastgoedwereld, medewerkers van adviesbureaus en technische gebouwbeheerders hun kennis en visie over gebouwautomatisering.

KNX actieve deelnemer Smart Homes & Intelligent Buildings Event 2017

Op 14 en 15 november is KNX aanwezig op het Smart Homes & Intelligent Buildings Event 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht. Het evenement is een plek waar gebouwontwikkelaars, -ontwerpers en -beheerders die geïnteresseerd zijn in geïntegreerde gebouwtechniek kennis maken met de aanbieders van deze technologie.

Workshop maakt VMBO-leerlingen in Almelo enthousiast voor KNX

Via een boeiende KNX-workshop zijn een groepje derdejaars VMBO-leerlingen op het OSG Erasmus in Almelo enthousiast geworden voor woning- en gebouwautomatisering. Hans Hartman, de docent PIE in Almelo, had zich bij KNX Nederland gemeld met de vraag of we 'zijn jongens' kunnen informeren over deze toekomstvaste standaard. Edwin Hannink (Theben) en Jan Wassink (Hager) hebben de introductie verzorgd.

Theorie en praktijk over HVAC en KNX in workshop en netwerkbijeenkomst

Op donderdagmiddag 22 juni ben je welkom op een boeiende KNX-netwerkbijeenkomst bij InnStyle in Maarssen. Deze middag staat grotendeels in het teken van de koppeling tussen KNX en HVAC-installaties. Om dit onderwerp op een goede manier te introduceren, starten we met een workshop. Na de workshop zijn er nog enkele presentaties met voorbeelden, maar er zullen diverse fabrikanten hun innovaties presenteren.

KNX zoekt projecten voor KNX Professionals Award 2017

KNX Nederland roept uitvoerders van KNX-projecten op zich aan te melden voor de KNX Professionals Award 2017. De KNX Professionals Award vormt een blijk van waardering voor het meest onderscheidende project dat met KNX-technologie is gerealiseerd. De uitverkiezing is exclusief bedoeld voor leden van KNX Professionals die de afgelopen twee jaar projecten met KNX realiseerden.

Meld je aan voor bijeenkomst over koppeling tussen KNX en HVAC

Op donderdag 22 juni organiseert KNX Nederland haar tweede netwerkbijeenkomst van het jaar. Thema voor deze bijeenkomst is het groeiende belang van KNX in het HVAC-wereld. Oftewel de toepassing van KNX als protocol voor de (na)regeling van verwarming, ventilatie en koeling. Steeds vaker zullen gebouweigenaren aan duurzaamheidseisen moeten voldoen. Een van de eisen om je gebouw met een Energielabel A of een hoge BREEAM-score te kunnen waarderen, is een integrale gebouwautomatisering voor E- en W-installaties. Als geen enkel ander protocol kan KNX aan die eis voldoen.

1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23    24    25    26    27    28    29    30    31    32    33    34    35    36    37    38    39    40    41    42    43    44    45    46    47    48    49    50    51    52    53    54    55    56