Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen

Smart Inside - Over ons

Smart Inside is een online community én digitaal netwerk voor professionals die actief zijn in intelligente gebouwen en slimme woningen. Het platform heeft als doel om alle professionals in Nederland op dit vakgebied met elkaar in contact te brengen, kennis uit te wisselen, en elkaar te laten zien waarmee zij bezig zijn.

Hoewel het initiatief afkomstig is vanuit KNX Nederland is participatie binnen dit netwerk met nadruk toegankelijk voor iedereen die in de markt woning- en gebouwautomatisering actief is. Denk dan aan system integrators, installateurs, adviseurs, architecten, gebouwbeheerders, facilitaire managers, leveranciers en vastgoedontwikkelaars.

Bedrijfsprofiel aanvragen
Ook biedt het platform ruimte aan kennisinstellingen, bedrijven en andere organisaties die een actieve en positieve rol willen spelen in dit vakgebied. Naast de mogelijkheid voor professionals van elke organisatie om een persoonlijk profiel aan te maken, kunnen organisaties en bedrijven een bedrijfsprofiel aanvragen. Aan een bedrijfsprofiel zijn wel voorwaarden verbonden. Tegelijk kan een organisatie met een bedrijfsprofiel ook extra soorten content aan het platform toevoegen. Meer weten, stuur een e-mail: info@smartinside.nl

Mensen samenbrengen KNX Nederland wil met Smart Inside mensen samenbrengen. Een slimme woning of een intelligent gebouw bestaat niet meer uit één systeem; het is een complex aan systemen, standaarden en fabricaten. Professionals die in deze wereld actief zijn, zullen moeten weten wat er beschikbaar is, en met welke specialisten zij kunnen samenwerken. Smart Inside voorziet in die behoefte.