Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Evenement
Nieuws
Evenement
Schrijf je nu in voor de KNX basistraining bij Koninklijke Oosterberg

De technologische ontwikkelingen gaan snel, zeker in onze branche. Het actualiseren van kennis is essentieel om de kwaliteit van uw producten en dienstverlening op peil te houden. Mede daarom organiseert Koninklijke Oosterberg weer een KNX basistraining op 17,18,24,25 en 26 september op onze vestiging in Ede. U kunt zich hiervoor nog inschrijven.

1 like Reageer als eerste! 20-06-2019
Status

photo Een mooi initiatief… Onderwijs in SmartHome installaties bij ROC van Twente in Hengelo. Daar is bewust gekozen voor een standaard: KNX. En een systeem dat goed past bij het niveau van een ROC. Leerlingen kunnen vrijuit programmeren met LUXORplug software en testen met de app LUXORplay. Ook de W-kant wordt niet vergeten - warmtepomp is gekoppeld, etc. Geweldig om het enthousiasme te mogen ervaren! www.luxorliving.nl

4 likes 2 reacties 19-06-2019
Productinformatie

De 9025 serie van Eelectron is vernieuwd! De serie bestaat uit 3 modules, schakelaars en thermostaten en is uitgebreid met meerdere functies in de twee verschillende schakellijnen en ruimtetemperatuurregelaars. Ook beschikbaar in CUSTOM-versie. Met behulp van verwisselbare voorgedrukte pictogrammen kan de gebruiker de gewenste functies op de apparaten weergeven.

LEES MEER
2 likes Reageer als eerste! 19-06-2019
Nieuws
Project

Wonen op een eiland, buiten omringd door water en groen, binnen door luxe en comfort. Dat geluk hebben de bewoners van het appartementengebouw Rijshorst. De tien XL-appartementen hebben luxe leefruimtes én een domotica-installatie, die in elk appartement naar hartenlust is in te vullen. Alleen alle verlichting uitschakelen bij de voordeur? ’s Ochtends het daglicht langzaam laten doordringen door een geautomatiseerde zonwering? Of zelfs het koffiezetapparaat met de iPhone in werking zetten? Alles kan, dankzij de slimme KNX-actoren van Theben.

LEES MEER
5 likes Reageer als eerste! 18-06-2019
Nieuws