Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Nieuws
Project
Productinformatie
Evenement
Project

Van Maanen Domotica werkt als systemintegrator veel in opdracht van installateurs uit de regio. Het bedrijf in Ede heeft zich gespecialiseerd door meerdere onderdelen binnen één project via IP te koppelen. Deze koppelingen worden door Van Maanen Domotica zelf geschreven. Samen met eigenaar Wijnand van Maanen nemen we een kijkje bij één van hun projecten: een luxe villa.

LEES MEER
Like dit als eerste! Reageer als eerste! 11-02-2019
Evenement
Clusterbijeenkomst EDGE Technologies: EDGE Olympic

De brancheorganisatie gebouwautomatisering organiseert clusterbijeenkomsten met als doel het samenbrengen van leden en eindgebruikers en het creëren van toegevoegde waarde. De clusterbijeenkomsten bieden een kennisplatform voor leden en eindgebruikers, binnen de waardeketen van gebouw automatisering. Tevens is er gelegenheid om te netwerken.

1 like Reageer als eerste! 11-02-2019
Nieuws
Nieuws
Project

Een appartement hebben we voorzien van KNX domotica en de Gira X1 server. Hiermee hebben de bewoners veel extra comfort en bedieningsgemak. Alles is eenvoudig te bedienen middels één eenvoudige schakelaar per ruimte, zowel de verlichting, verwarming, gordijnen etc. En ook vanaf smartphones en tablets. Ook hebben we hier de Sonos en de KEF speakers mogen leveren. Ook dit was weer een super leuk project!

LEES MEER
Like dit als eerste! Reageer als eerste! 07-02-2019
Productinformatie

Met de Pairot maakt u de KNX-installatie van iedere woning beschikbaar voor Apple HomeKit, Amazon Alexa en Google Assistant. De Pairot fungeert als bridge en zorgt ervoor dat u met een Apple apparaat, Amazon Echo en Google Home tot 150 componenten in huis kunt bedienen en de status kunt bevragen. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld via eenvoudige stembediening de lichten of de thermostaat aan te sturen. De Pairot wordt geleverd via erkende KNX-professionals. De consumentenadviesprijs van de Pairot is € 595,- ex. BTW en geeft gecertificeerde ondersteuning voor alle drie de spraakassistenten. U betaalt geen abonnements- of licentiekosten.

LEES MEER
Like dit als eerste! Reageer als eerste! 07-02-2019
Status

photo Bijzonder drukke dag op ISE2019 met weer talloze innovaties. Zoals hele fraaie multisensor/bewegingsmelders van Steinel (voor KNX) die niet alleen op beweging (en nog 6 andere zaken) maar ook op basis van ademhaling detecteren of er mensen in de ruimte aanwezig zijn. Erg handig voor een Yoga-klas ????!

3 likes Reageer als eerste! 06-02-2019
Nieuws
Nieuws
Productinformatie

Hallen en gangen vormen de verbindingen tussen de afzonderlijke ruimtes in een gebouw. Ze hebben in- en uitgangen, deuren naar kantoor- en vergaderkamers en technische ruimtes. Vergeleken met kantoorruimtes zijn hallen en gangen meestal langer en smaller en hebben ze soms glazen gevels. In dat geval wordt het daglicht de belangrijkste factor bij het aansturen van de verlichting.

LEES MEER
1 like Reageer als eerste! 04-02-2019