Asset Performance Management Services

Like dit als eerste! Reageer als eerste! 01-03-2021
Uw bedrijfsactiviteiten zijn in toenemende mate afhankelijk geworden van complexe installaties. Deze assets kunnen een reëel risico vormen voor de gebruikers en de bedrijfscontinuïteit als ze niet optimaal blijven werken. De juiste services zorgen ervoor dat de bedrijfsvoering niet in gevaar komt en de kosten zo laag mogelijk worden gehouden. Lees hier meer wat onze Asset Performance Services inhouden.

Haalt u maximale waarde uit uw installaties en heeft u de risico's onder controle?

Met de juiste aanpak maakt u het verschil.

Uw bedrijfsactiviteiten zijn in toenemende mate afhankelijk geworden van complexe installaties. Deze assets kunnen een reëel risico vormen voor de gebruikers en de bedrijfscontinuïteit als ze niet optimaal blijven werken. Stelt u zich eens een onderhoudsaanpak voor die uw bedrijfsvoering niet in gevaar brengt, voor de gebruikers van de gebouwen een veilige, comfortabele en productieve omgeving creëert en bovendien de kosten zo laag mogelijk houdt.

Slide 1 of 1


Asset Management - ISO 55000

Asset Management is de “gecoördineerde activiteit van een organisatie om waarde te realiseren uit activa”. Een goede implementatie van Asset Management draagt structureel bij aan het verbeteren van het bedrijfsresultaat. Het gaat om het vinden van de juiste balans tussen de prestaties van fysieke bedrijfsmiddelen, kosten en de risico’s gedurende de gehele levenscyclus. Asset Management kijkt naar aspecten die stakeholders belangrijk vinden, speelt in op wensen van klanten, tevredenheid van medewerkers, veiligheid, milieu en bedrijfsresultaat. Asset Management vertaalt doelstellingen van de organisatie in asset en stakeholder gerelateerde beslissingen. Om deze beslissingen te kunnen nemen is kennis nodig gebaseerd op juiste en tijdige informatie. Bijvoorbeeld om de afweging te kunnen maken tussen repareren, vervangen of moderniseren. Maar ook juiste en tijdige informatie om risico’s juist in te kunnen blijven schatten. Het service portfolio van Siemens Smart Infrastructure is gebaseerd op een Asset Management benadering zoals deze in ISO 55000 is beschreven.

Slide 1 of 1

Ons serviceconcept levert ook voor u direct resultaat op!

Neem even de tijd om deze video te bekijken en ontdek hoe digitalisering ook het preventief en correctief onderhoud van uw gebouw voorgoed kan veranderen. Zorg dat u hiervan profiteert en neem contact met ons op om mogelijkheden en de beste aanpak met u te bespreken. Veel van onze klanten zijn u al voorgegaan, geen tijd te verliezen dus!

Interesse of vragen?

Neem contact met ons op

Digitalisering

Voorsprong met technologie

Profiteer van de mogelijkheden die digitalisering ons biedt en combineer dit met ons unieke onderhoudsconcept. Met de juiste mix van mensen, technologie en diensten bieden wij een betrouwbare basis om de prestaties van uw gebouw blijvend te verbeteren. Als u ons op afstand verbinding laat maken met uw brandveiligheids-, beveiligings-, klimaat- en gebouwbeheersystemen, kunt u over vele voordelen beschikken op het gebied van beheer en onderhoud, operationele ondersteuning en bedrijfsvoering. We bieden actieve ondersteuning bij alle mogelijke vragen op het gebied van bediening en gebruik van uw systemen. Onze alarm- en servicecentrale staat voor u ter beschikking, 7 dagen per week en 24 uur per dag.