Bang & Olufsen afstandsbedieningen kunnen perfect de KNX domotica bedienen.

6 likes 4 reacties 02-04-2019
De Bang & Olufsen afstandsbediening is in combinatie met KNX integratie een prachtige multifunctionele Smart Home afstandsbediening.

Waarom wij bij Villa Elektra de afstandsbedieningen van Bang & Olufsen gebruiken:

  1. De Bang & Olufsen afstandsbediening zien er mooi en stijlvol uit.   
  2. Zijn stevig en compact.
  3. Zijn erg gemakkelijk in bediening.
  4. Ze zijn heel goed met KNX te integreren.
  5. In combinatie met de KNX integratie is het mogelijk vrijwel ieder merk televisie, versterker, of ander apparaat te bedienen middels bijvoorbeeld infrarood, RS232 en IP commandos.  
  6. Bedienen gaat super eenvoudig en snel.
  7. De knoppen op de afstandbediening passen zich aan aan de gewenste activiteit.

De afstandbediening kun je laten aanpassen aan de ruimte waar je je bevind.

De functies van de afstandbediening passen zich in combinatie met de KNX integratie zich aan aan de ruimte waar je je bevind, loop je met je afstandsbediening naar de keuken dan bedient de afstandsbediening automatisch alles in de keuken. Loop je naar de woonkamer dan bedient de afstandbediening automatisch alles in de woonkamer.  

De afstandsbediening is multifunctioneel.

In combinatie met KNX integratie van de Bang & Olufsen afstandbediening wordt deze afstandsbediening een multifunctionele Smart Home afstandsbediening.

De gewenste activiteiten zijn eenvoudig te selecteren:

Met één druk op de knop “sfeer” dimmen alle lichten naar een gewenste lichtwaarde, de gordijnen gaan naar de juiste stand en de muziek begint te spelen.

Of met één druk op de knop "slapen" alle lichten gaan uit, de gordijnen gaan dicht, de televisies gaan uit en de muziek gaat uit.


www.villaelektra.com


Villa Elektra Uw KNX Domotica SpecialistBeste Domotica systeem Villa Elektra KNX domotica professional Villa Elektra adviseert, programmeert en levert KNX domotica. Villa Elektra is toonaangevend in gebruiksvriendelijke domotica op het hoogste niveau

https://www.villaelektra.com/