Beleef en bezoek KNX tijdens Light+Building 2020

3 likes Reageer als eerste! Ik ga!
Wie gaan er:   author

Van 8 tot en met 13 maart 2020 kun je in Frankfurt de beurs Light+Building bezoeken, 's werelds toonaangevende vakbeurs voor woning- en gebouwautomatisering. Naast vele fabrikanten is ook KNX Association prominent aanwezig. In twee stands toont zij, samen met een keur aan fabrikanten, de nieuwste technische ontwikkelingen. En op dinsdagavond kun je aanwezig zijn op het KNX Top Event, waar onder meer de prestigieuze KNX Awards worden uitgereikt.

Meld je aan voor een rondleiding

Wil je zo veel mogelijk van KNX meekrijgen, bijvoorbeeld over de komst van ETS6, meld je dan aan voor een exclusieve rondleiding van circa 1 uur over de stand van KNX in hal 12.0 A30. KNX Nederland organiseert deze rondleiding op zowel dinsdag als woensdag. In een kleine groep zal een vertegenwoordiger van KNX je uitgebreid vertellen over de nieuwe ontwikkelingen, zoals ETS6, KNX Secure en KNX en IoT. U kunt uit de volgende optie kiezen:

10 maart, om 13.00 uur

11 maart, om 11.00 uur

Meld je vóór 28 februari aan voor één van deze twee tijdslots, door je naam en de gewenste tijd te mailen naar info@knx.nl


Bekijk de kracht van integraties

Op de stand van KNX kun je ook een ETS5 Professional licentie winnen, met alle KNX ETS Apps. Deze win je door mee te doen aan het KNX Championship. Dit is een open competitie waarbij je binnen 20 minuten een installatie moet opzetten. Maar je kunt ook de KNX-stand in hal 11 bezoeken. Daar tonen diverse KNX Professionals hoe zij de standaard gebruiken voor indrukwekkende integraties met andere technologieën. Bezoek de KNX Professionals in stand 11.1 C92.
Start 8 maart 2020 om 09:00
Eind 13 maart 2020 om 18:00
Organisatie Messe Frankfurt
Adresgegevens Ludwig-Erhard-Anlage 1
60327 Frankfurt
Routebeschrijving »


Aanmelden (externe website)