Clusterbijeenkomst EDGE Technologies: EDGE Olympic

1 like Reageer als eerste! Ik ga!
De brancheorganisatie gebouwautomatisering organiseert clusterbijeenkomsten met als doel het samenbrengen van leden en eindgebruikers en het creëren van toegevoegde waarde. De clusterbijeenkomsten bieden een kennisplatform voor leden en eindgebruikers, binnen de waardeketen van gebouw automatisering. Tevens is er gelegenheid om te netwerken.

EDGE Olympic is gebouwd in de jonge traditie van The EDGE. De technologie van deze katalysator voor de overgang naar het digitale tijdperk, is verder doorontwikkeld voor EDGE Olympic. De digitale infrastructuur verbindt alles en iedereen in het pand. Lokalisatie, bezettingsgraad, invloed op de klimatologische omstandigheden en verlichting en het boeken van vergaderplekken, zijn zo maar een paar voorbeelden die gebruikers met hun smartphone hebben om het zichzelf comfortabel te maken.

De automatisering van de installaties en de integratie van (IoT)systemen is een toonbeeld van optimale samensmelting van alles wat huidige technologische mogelijkheden ons bieden.


De branchevereniging Gebouw Automatisering nodigt je van harte uit voor een kennissessie in dit pand. Ruud van der Sman van EDGE Technologies zal een presentatie over hun visie en ervaringen geven: ‘EDGE Olympic, het eerste gebouw waar sustainability, wellbeing en technologie samenkomen’.


Als Smart Solutions Manager Is Ruud van der Sman verantwoordelijk voor de voortdurende ontwikkeling, succesvolle implementatie en inbedrijfstelling van het “Smart Package” in de OVG-projecten. Het Smart Package is een ultramodern IoT-platform en een gebouwautomatiseringsoplossing, gerealiseerd in samenwerking met belangrijke leveranciers, om slimme oplossingen aan te bieden aan klanten en gebruikers.

Programma 6 maart:


15.00 uur Inloop


15:30 uur Presentatie Ruud van der Sman, Smart Solutions Manager OVG Real Estate


15.45 uur Rondleiding EDGE Olympic


17.00 uur Borrel en netwerk gelegenheid


18.00 uur Einde


 

Kosten deelname leden: € 30,00


Kosten deelname eindgebruikers: € 25,00


Kosten deelname niet lid: € 50,00Start 6 maart 2019 om 00:00
Eind 6 maart 2019 om 00:00
Organisatie FHI: Branche organisatie gebouw automatisering
Adresgegevens Fred Roeskestraat 115-117-123, Amsterdam
1076 EE Amsterdam
Routebeschrijving »


Aanmelden (externe website)