Elektro Vakbeurs Hardenberg 2019

3 likes Reageer als eerste! Ik ga!
Evenementenhal Hardenberg 10 - 12 september 2019 Elektro Vakbeurs Hardenberg 2019

Elektro Vakbeurs is al jaren dé plek waar de elektro professional nieuwe producten ontdekt en netwerkt met relaties uit noordoost Nederland. Voor u de perfecte manier om uzelf aan uw doelgroep te presenteren in een ontspannen en ongedwongen setting!

De Installateur van de Toekomst

Op 10, 11 en 12 september 2019 komen in Evenmentenhal Hardenberg twee vakgebieden bij elkaar: Installatie & Elektro Vakbeurs. De ontwikkelingen in de installatie- & elektrobranche gaan razendsnel en de rol van de installateur is aan het veranderen. Om al deze ontwikkelingen en veranderingen bij te houden is kennis nodig, vakkennis! Daarom staan de twee vakbeurzen deze drie dagen in het teken van De Installateur van de Toekomst.

__________________________________________________________________________________

Tijdens deze dagen bieden we de installateur de kans om oplossingen te vinden op (toekomstige) vraagstukken en uitdagingen die ze tegenkomen op de werkvloer. Door praktische kennis aan te bieden over producten, diensten en wet- en regelgeving bereiden we de installateur in een korte tijd op zijn toekomst voor. Thema's die hierbij een rol gaan spelen zijn: Efficiënt werken, Duurzaamheid en Digitalisering. Wij dagen u uit het podium te pakken en met uw kennis en expertise de bezoeker te overtuigen van uw aandeel in deze toekomst.

Naast het kennisplatform wat Elektro Vakbeurs met de Installateur van de Toekomst creëert, blijft netwerken een belangrijke pijler in het beursconcept. U ontmoet al uw relaties uit noordoost Nederland op één plek! Door zowel de bezoeker als de exposant te bedienen met een all-in concept kan in een informele sfeer, inclusief een hapje en een drankje, het gesprek worden aangegaan over de toekomst van het vak. Zo krijgt u de kans om uw bestaande relaties te versterken en in een ongedwongen sfeer nieuwe relaties te ontmoeten.

 

Start 10 september 2019 om 00:00
Eind 12 september 2019 om 00:00
Organisatie
Adresgegevens Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg
Hardenberg
Routebeschrijving »


Aanmelden (externe website)