FHI Minisymposium

1 like Reageer als eerste! Ik ga!

De essentie van Cyber security in gebouwen. Waar moet je echt rekening mee houden, om systemen niet alleen cyber veilig te krijgen, maar ook in het gebruik mee te gaan met relevante updates? Hoe werkt het in de bouwkolom om de digitalisering zowel effectief (het moet wel nut hebben) als cyber secure te krijgen. Hoe kan ik dat zekeren? Hoe zorg je voor awareness/bewustzijn in je organisatie?

Actief verkennen

FHI Gebouwautomatisering verkent deze vragen verder tijdens dit minisymposium. FHI neemt je mee om antwoorden te vinden door de presentaties van Rik Boelee van Tucana en Johan de Wit van Siemens en een derde spreker. Rik gaat in op het belang van testen van de systemen op DDoS-aanvalbestendigheid, Johan zal in gaan op de beveiliging van OT systemen en de derde spreker zal het hebben over ons gedrag in relatie met cybersecurity. Daarna gaan we met elkaar in dialoog over wat het voor ons en onze branche betekent. Deze sessie is geen ‘zit-en-luister’ bijeenkomst; er wordt een levendige discussie verwacht met daarin jouw bijdrage.

Aanmelden

Dit minisymposium is een initiatief van de FHI branche Gebouw Automatisering en je kunt je hiervoor kosteloos aanmelden via dit aanmeldformulier.

Programma

13.30 uur - Inloop

14.00 uur - Welkom en opening

16.15 uur - Afsluiting met borrel

17.00 uur - Einde

Het volledige programma is binnenkort te vinden op de website van FHI.

Interessant

Lees ook het artikel: “ Consultatie gestart voor nieuwe European Cyber Resilience Act

Er is een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar. FHI maakt een selectie uit alle inschrijvingen om een breed vertegenwoordigde groep aanwezigen te creëren. Jouw inschrijving betekent hierdoor niet meteen dat je ook direct op de deelnemerslijst staat voor dit minisymposium. Uiterlijk 2 weken van tevoren ontvang je bericht hierover.
Start 2 juni 2022 om 13:30
Eind 2 juni 2022 om 17:00
Organisatie FHI
Adresgegevens Leusderend 12
3830 AK Leusden
Routebeschrijving »


Aanmelden (externe website)