Gratis naar de Integrated Systems Europe (ISE)?

Like dit als eerste! Reageer als eerste! Ik ga!
Wie gaan er:   author author

Binnen 10 seconden je eerste schakel- of dimactor geprogrammeerd, geparametreerd èn gevisualiseerd? Met het Larnitech Smart Home Systeem kan het. Bezoek onze stand B-150 in hal 9, en overtuig jezelf van de supersnelle Plug & Play methodiek die Larnitech gebruikt. Inclusief koppelingen met onze eigen intercoms, multi-room audio, en ondersteuning voor o.a. Philips Hue, Sonos, Satel, IKEA, Modbus, DALI, Luxaflex, KNX, IFTTT en nog veel meer, is Larnitech klaar voor de toekomst.

Ook dit jaar is Larnitech (voor de vierde maal) aanwezig op de grootste audio- video- en domotica vakbeurs van Europa: de Integrated Systems Europe in de RAI te Amsterdam.

In hal 9 (stand B-150) zal Larnitech je laten zien waar de toekomst van domotica heen zal gaan: een toekomst waarin een installateur of system-integrator binnen enkele uren een domotica-systeem geconfigureerd kan hebben. Niet meer dagen programmeren en parametreren, maar eenvoudig met state-of-the-art technologie je installatie op een tablet configureren.

Op de ISE laten we ook een primeur zien: onze visie op draadloze domotica - geïntegreerd in het Larnitech Smart Home Systeem.

Registreer je gratis en snel via de registratielink, en gebruik de code 378906.

Kijk alvast voor meer informatie op www.larnitech.nl, of bezoek ons YouTube-kanaal 

We zien je graag op onze stand!

Start 5 februari 2019 om 10:00
Eind 8 februari 2019 om 16:00
Organisatie ISE
Adresgegevens RAI
Amsterdam
Routebeschrijving »


Aanmelden (externe website)