Interactive online conferentie Bits, Bricks & Behaviour: "week van de gebouwautomatisering" 9 t/m 13 november 2020

1 like Reageer als eerste! Ik ga!
Wie gaan er:   author

Gebouwautomatisering is aanwezig in ieder gebouw, van klimaat tot sensoren die bezetting, energie en luchtkwaliteit meten. Reeds bestaande technieken en oplossing zijn juist in deze tijd van extra waarde en ondersteunend bij hedendaagse uitdagingen.

De interactieve online conferentie Bits, Bricks & Behaviour geeft de bezoeker inzicht in- en antwoorden op specifieke vragen bij hedendaagse uitdagingen op het vlak van gebouwautomatisering en gebouwbeheersystemen.


Een conferentieprogramma van onafhankelijke kennisdeling zonder commerciële of marketing gerichte uitingen. Technologische innovaties en oplossingen die mogelijkheden en kansen bieden bij gebouwbeheer, facilitaire dienstverlening, duurzaamheidsdoelstellingen en om het welzijn van personen in gebouwen te verbeteren. Met een bezoek aan de interactieve online conferentie Bits, Bricks & Behaviour bent u op de hoogte van alle ontwikkelingen in de gebouwde omgeving.


Door de coronacrisis en de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot social distancing is er voor gekozen om de conferentie Bits, Bricks & Behaviour in 2020 online plaats te laten vinden middels de interactieve online conferentie Bits, Bricks & Behaviour en de “week van de Gebouw Automatisering” van 9 t/m 13 november 2020

Kijk op de conferentiewebsite voor de deelnemende organisaties, het programma, mogelijkheden voor deelname en de meerwaarde van het deelnemen als exposant/participant.

Of stuur een email aan Martin Hof,FHI Gebouw Automatisering


Start 9 november 2020 om 00:00
Eind 13 november 2020 om 00:00
Organisatie Nederlandse brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering
Adresgegevens Online

Routebeschrijving »


Aanmelden (externe website)