KNX aanwezig op Bits, Bricks & Behaviour 2019

3 likes Reageer als eerste! Ik ga!
Wie gaan er:   author author author

Ook dit jaar is KNX weer met een eigen stand te vinden op de Bits, Bricks & Behaviour conferentie op 5 november. Tijdens deze conferentie is er aandacht voor de ontwikkelingen binnen gebouw automatisering en komen eindgebruikers en leveranciers van producten/diensten met elkaar in contact.

Een ander evenement, Smart Homes & Intelligent Buildings, vindt tegelijkertijd met Bits, Bricks & Behaviour plaats. Beide evenementen en de gemeenschappelijke informatiemarkt zijn toegankelijk voor bezoekers.

Het programma van Bits, Bricks & Behaviour richt zich op kennisoverdracht in techniek (Bits), gebouwen (Bricks) en het gedrag en toepassingen bij eindgebruikers (Behaviour). In deze drie thema’s zijn er interessante lezingen te volgen. Daarnaast komen ook thema’s als Internet of Things, Cyber Security, duurzaamheid en energietransitie aan bod.

Bekijk hier het volledige programma van de dag.

Wij nodigen u, als relatie van KNX Nederland, graag uit voor deze conferentie. Via deze unieke link kunt u zich gratis registreren (of via de aanmeldknop hieronder).

Programma 2019 | Conferentie Gebouw AutomatiseringProgramma van de Conferentie Gebouw Automatisering 2019: subthema’s ‘van gebouwen naar gebieden’, ‘blockchain technologie’, 'anders kijken naar vastgoed'

https://fhi.nl/bitsbricksbehaviour/programma/


Start 5 november 2019 om 09:45
Eind 5 november 2019 om 16:45
Organisatie Brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering
Adresgegevens Jaarbeurs (Supernova)
3521 AL Utrecht
Routebeschrijving »


Aanmelden (externe website)