KNX België Netwerkevent

3 likes Reageer als eerste! Ik ga!
Wie gaan er:   author

Op 25 oktober organiseert KNX België haar inmiddels traditionele netwerkbijeenkomst bij Hogeschool Thomas More in St. Katelijne-Waver. Tijdens deze bijeenkomst staan de onderwerpen veiligheid en beveiliging centraal. Naast KNX Secure, de nieuwe beveiligingsstructuur van KNX, zijn er ook presentaties over de koppeling van KNX aan inbraaksystemen.

De KNX bijeenkomst is toegankelijk voor zowel KNX Professionals als ook KNX Partners en andere geïnteresseerden in de KNX-technologie. Naast de sprekers rondom het centrale thema is er op deze middag ook veel aandacht voor productinnovaties van de KNX-fabrikanten. Tevens zullen KNX Professionals enkele bijzondere KNX-projecten presenteren. Aan het einde van het middagprogramma zal het beste KNX-project van 2018 bekend worden gemaakt. De betreffende installateur of systeem integrator gaat naar huis met de KNX Innovation Award 2018.

 

Een mini-beurs

De bijeenkomst wordt afgesloten met een mini-beurs waar alle bezoekers de mogelijkheid hebben om de producten van de fabrikanten van dichtbij te bekijken. Vanzelfsprekend is tijdens die mini-beurs volop gelegenheid voor het netwerken met collega's onder het genot van diverse lekkere hapjes en drankjes.

 

Programma

Het exacte programma kunt u vinde op de website https://www.knx-professionals.be/nl/bijeenkomsten/afwisselende-knx-netwerkbijeenkomst-met-uitreiking-knx-awardsStart 25 oktober 2018 om 15:00
Eind 25 oktober 2018 om 21:00
Organisatie KNX België organiseert een Netwerkevent voor KNX Professionals en andere geïnteresseerden waarbij KNX Secure het centrale thema vormt. Dit event vindt plaats bij Hogeschool Thomas More, Campus de Nayer.
Adresgegevens Jan De Nayerlaan 5
2680 Sint-Katelijne-Waver | België
Routebeschrijving »


Aanmelden (externe website)