KNX, xxter en Pairot basis training

3 likes Reageer als eerste! Ik ga!
Deze week hebben we weer een aantal integratoren mogen vertellen over xxter en Pairot in de basis training. De meest gehoorde reactie is: "Wat is dát eenvoudig en snel te configureren!" en "We hadden niet verwacht dat xxter zó veelzijdig is". Het gebeurt dan ook niet zelden dat cursisten met een vers aangeschafte xxter en/of Pairot onder de arm naar huis gaan.. Meer weten? Kom 25 april naar Amsterdam en laat je verrassen..

De XXTER / Pairot basis training is een cursus die men kan volgen om handigheidjes en wetenswaardigheden aan te leren van het visualisatie pakket xxter en de stembesturing oplossing Pairot.

Uiteraard kijken we kort naar de BREEAM oplossing, onze hagelnieuwe Hotel functionaliteiten en zoomen we in op de laatste nieuwigheden. https://www.xxter.com/xxter-pairot-basis-training/

Naast de xxter en Pairot basis cursus verzorgen wij ook de KNX Basis opleiding.

De basis KNX opleiding is de eerste opleiding die men moet volgen om KNX Partner te worden en om opgenomen te worden in de KNX Partner lijst op de website van KNX. Tijdens deze opleiding leren de deelnemers het ontwerpen en in gebruik nemen van elektrotechnische installaties die voorzien zijn van een KNX bus-systeem.

Meer weten over de KNX basis opleiding? https://www.xxter.com/knx-basisopleiding/Start 25 april 2019 om 09:30
Eind 25 april 2019 om 16:30
Organisatie xxter B.V.
Adresgegevens wg-plein 459
Amsterdam
Routebeschrijving »


Aanmelden (externe website)