Meld je aan voor tweede editie KNXperience

2 likes Reageer als eerste! Ik ga!
Van 28 tot en met 30 september organiseert KNX de tweede editie van de KNXperience. De online vakbeurs omvat alles wat de reguliere fysieke vakbeurzen te bieden heeft. Bovendien is het voor geïnteresseerden heel eenvoudig om deel te nemen aan de KNXperience.

De zeer interactieve 3D-omgeving biedt deelnemers een unieke beurservaring. Bezoekers kunnen aan het evenement deelnemen via elk type toestel, op het moment dat het hen uitkomt.

Lancering ETS6

Tijdens de eerste dag van de KNXperience2 lanceert KNX de nieuwste versie van ETS: ETS6. Deelnemers kunnen in de key note speech over ETS volgen, gevolgd door een speciale presentatie over ETS6. Verder is het mogelijk de speciale, digitale ETS6-stand te bezoeken, waar bezoekers alle technische informatie over ETS6 krijgen.

Conferentiesessies

Gedurende de KNXperience vinden er dagelijks diverse conferentiesessies plaats. Deelnemers aan het event kunnen daarnaast video’s op aanvraag bekijken wanneer het hen uitkomt, documenten en presentaties downloaden of e-mailen naar collega’s en chatten met KNX-vertegenwoordigers en de aanwezige KNX-fabrikanten. De exacte invulling van de agenda wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Aanmelden

Deelname aan de KNXperience is gratis. Wel is het noodzakelijk om je vooraf te registreren als deelnemer. Aanmelden voor het evenement kan op de website van KNXperience.Start 28 september 2021 om 09:00
Eind 30 september 2021 om 17:00
Organisatie KNX Association
Adresgegevens online

Routebeschrijving »


Aanmelden (externe website)