Mensen tellen voor veilige omgeving

2 likes Reageer als eerste! Ik ga!
Deze kritische tijd vraagt om bijzondere maatregelen. Eén van de vele maatregelen is dat we 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden. Dit betekent voor winkels en andere commerciële ruimtes dat er een beperkt aantal personen aanwezig mag zijn in het pand. Vedotec biedt hiervoor een perfecte oplossing met de 'Crowd Control Solution' van Vivotek. Met dit systeem bieden retailers hun klanten en medewerkers een veiligere (werk)omgeving.

Mensen Tellen & Bezoekers aantallen beheersen lastig? Niet als het aan ons ligt! Op 25 Mei 2020 om 15:00 laten wij in een webinar zien hoe eenvoudig dit gaat.

De verspreiding van Covid-19 zorgt er voor dat we allemaal moeten werken onder andere condities als normaal gesproken. Een van de gevolgen hiervan is dat er een beperkt aantal mensen in een ruimte aanwezig mag zijn.

 Middels dit webinar bieden wij u een pas klare oplossing aan om bezoekersstromen te beheersen. Met deze oplossing wordt u niet alleen ontzorgt met betrekking tot de Covid-19 maatregelen maar uw investering loont zich daarna ook nog omdat het systeem waardevolle bezoekersdata oplevert!

 In dit webinar bespreken we met u hoe u;

 - Drukte kunt beheersen

 - De voordelen van deze investering

 - De opties van het systeem nu, en laterStart 25 mei 2020 om 15:00
Eind 25 mei 2020 om 15:30
Organisatie Vedotec
Adresgegevens De Vijf Boeken 1 k
2911 BL Nieuwerkerk aan de IJssel
Routebeschrijving »


Aanmelden (externe website)