Schrijf je gratis in voor het webinar over Cyber Security

3 likes Reageer als eerste! Ik ga!
Wie gaan er:   author

Op 26 mei verzorgt KNX Nederland een webinar over cyber security. In deze korte maar krachtige sessie passeren de belangrijkste tips & tricks de revue die jou helpen om een installatie voor woning- of gebouwautomatisering ‘cyber secure’ te maken.

Nu de systemen voor woning- en gebouwautomatisering steeds vaker ‘aan het internet hangen’ is het risico aanwezig, en soms zelfs erg groot, dat cybercriminelen eenvoudig kunnen inbreken. Als installateur en system integrator ben je mede verantwoordelijk om die problemen te voorkomen en te verhelpen.

De elektrotechnisch installateur en de system integrator hebben daarvoor de noodzakelijke ICT-kennis nodig. KNX Nederland heeft hiervoor een Whitepaper Cyber Security samengesteld. Op basis van deze whitepaper geeft KNX Nederland, met hulp van system integrator Martin van Ling van Hestia Domotica een gratis webinar. Het webinar op 26 mei kun je gratis bijwonen. Hij start om 16.00 uur en duurt tot 17.15 uur. Schrijf je in via deze link en we sturen kort voor het webinar de deelnamelink toe. Na afloop krijg je ook de whitepaper toegestuurd.

Inschrijven voor het gratis Webinar Cyber Security via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-webinar-biedt-onmisbare-kennis-over-cyber-security-152086979249 Start 26 mei 2021 om 16:00
Eind 26 mei 2021 om 17:15
Organisatie
Adresgegevens

Routebeschrijving »


Aanmelden (externe website)