Smart Building Conference en Smart Workplace Track op ISE 2020

1 like Reageer als eerste! Ik ga!
Met het thema ‘5G, IoT and the Intelligent Edge’ vindt de Smart Building Conference van ISE 2020 voor het eerst plaats in het nieuwe conferentiecentrum in het nabijgelegen Hotel Okura. Daarnaast is er nieuw dagdeel toegevoegd aan deze conferentie: Smart Workplace Track.

Van slimme woning- en kantoorgebouwen tot conferentieruimtes, de Smart Building Conference omvat de nieuwste slimme technologieën en oplossingen, die van invloed zijn op de installatie- en integratiemarkt. Op maandag 10 februari biedt deze conferentie uniek zakelijk en technologisch inzicht in de toekomst van gebouwtechnologieën.

Slimme werkplek

Nieuw is de Smart Workplace Track, dat plaatsvindt op dinsdagochtend 11 februari. Slimme technologieën zijn overgenomen door bedrijven, die de werkplek transformeren om aan de behoeften van nieuwe generaties werknemers te voldoen. De Smart Workplace Track verkent het heden en de toekomst van de slimme werkplek met keynotes van enkele werkplekexperts.

Kantoortechnologie in de kijker

Daarnaast wordt er inzicht gegeven in de nieuwste producten en technologieën voor kantoren via de Solutions Sessions, waarin de nieuwste technologie van Microsoft, Google, Poly, Barco, Sharp, Lenovo en andere leiders op het gebied van slimme kantoortechnologie in de kijker worden gezet.

Smart Building Conference: maandag 10 februari 08:45 – 17.30 uur

Smart Workplace Track: dinsdag 11 februari 08:45 – 13:00 uurStart 10 februari 2020 om 08:45
Eind 10 februari 2020 om 17:30
Organisatie RAI Amsterdam
Adresgegevens

Routebeschrijving »


Aanmelden (externe website)