Smart Living Event Roermond

Like dit als eerste! Reageer als eerste! Ik ga!
De ontwikkelingen op het gebied van Smart Homes en Smart Living gaan razendsnel en bieden u velen kansen. Uit recent onderzoek door GFK blijkt zelfs dat de Smart Home markt in één jaar is verdubbeld! Consumenten willen Smart, zijn op zoek naar professioneel advies én installatie en dit biedt vele kansen zowel voor retailers als het installatiebedrijf!

Daarom organiseert ElectroStyling powered by Schuurman Groep een 6 tal Smart Living Events.

Ontvangst vanaf 16:30 en sluiting rond 20:30, inclusief buffet en drankje.

Gastspreker Rudirick de Jong, ElectroStyling trapt af met een heldere blik op de ontwikkelingen van Smart Home en inspirerende visie op de toekomst.

Rob Wierenga, Techniek Nederland, zal u namens de Smart Home Society van Techniek Nederland, meenemen in de marktontwikkelingen en de branche initiatieven.

Sean Schuurman van Rouwendal, ElectroStyling maakt de vertaling naar de praktijk. Om u klaar te stomen voor de toekomst en meer inhoudelijke kennis te bieden, geeft hij inzicht in het Smart Living Specialist programma en trainingen.

Smart-fabrikanten steunen dit initiatief en zullen tijdens het evenement op het Smart Home Plaza aanwezig zijn en een toelichting geven.

Schrijf u NU in. Vol = vol!Start 5 november 2019 om 16:30
Eind 5 november 2019 om 20:00
Organisatie ElectroStyling powered by Schuurman Groep
Adresgegevens Daalakkerweg 22
6041BL Roermond
Routebeschrijving »


Aanmelden (externe website)