Start eenvoudig met KNX

Like dit als eerste! Reageer als eerste! Ik ga!
Met KNX Easy van Hager is instappen in de KNX-wereld gemakkelijker dan ooit tevoren. Begin 2019 bieden wij op verschillende data trainingsdagen aan om inzicht te krijgen in het KNX Easy systeem, zodat je daarna zelfstandig aan de slag kunt.

Met de Easy-configuratieset TXA100 configureer je zowel een nieuwe, als bestaande KNX-installaties intuïtiever dan ooit. De tool verbind je met een buskabel aan de installatie, en je voert de programmering uit door een computer of tablet met de set te verbinden. Zelf starten met het aanbieden, ontwerpen en installeren van een KNX-gebouwautomatiseringsinstallatie hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Door te beginnen met het KNX Easy systeem en de programmeertool TXA100, zijn de investeringen in geld en tijd laag, terwijl de mogelijkheden zeer omvangrijk zijn! 

Om je de gelegenheid te geven te ontdekken en te leren hoe dat precies zit en je tevens voldoende basis te geven om zelfstandig je eerste project te realiseren, bieden wij deze training aan. Tijdens deze trainingsdag krijg je inzicht in de ins en outs en hoe e.e.a. is opgezet en werkt. Je kunt hierna je eerste eigen installatie ontwerpen en programmeren.

Ga van start in 2019 en bekijk alle trainingsdata op deze website.

Trainingen bij HagerWe verzorgen opleidingen voor elektrotechnische professionals om je kennis te vergroten en je vaardigheden te ontwikkelen. Online of op locatie.

http://www.hager.nl/trainingen-events/trainingen/trainingen-schakelmateriaal-gebouwautomatisering/151799.htm


Start 9 januari 2019 om 09:00
Eind 9 januari 2019 om 16:00
Organisatie Hager
Adresgegevens
Den Bosch
Routebeschrijving »


Aanmelden (externe website)