Totaalaanbod op Building G100 Event 2019

2 likes Reageer als eerste! Ik ga!
Op 3 oktober 2019 vindt in de Woonindustrie Nieuwegein de 3e editie plaats van Building G100 Event; de vakbeurs voor gebouwautomatisering -en managementsystemen voor eindgebruikers.

Thema
Het thema dit jaar is “Smart Buildings | Adaptive Buildings | Duurzaamheid | GBS as a service”. Rondom dit thema is weer een interessant programma samengesteld. Een onafhankelijke eventcommissie houdt toezicht op de kwaliteit en relevantie van de lezingen.

Vele partners zullen zich presenteren op 3 oktober. Alle grote leveranciers en relevante partijen omtrent gebouwautomatisering zijn aanwezig.

Concept
Building G100 Event vindt plaats in een groot winkelcentrum in Nieuwegein. Op de centrale plaza tonen onze partners hun innovaties op het gebied van gebouwautomatisering. Bezoekers kunnen hier hun vragen stellen aan specialisten en de catering is gratis. De winkels die om de plaza heen liggen zijn ingericht als “huiskamers”. Hier verzorgen onze partners ieder half uur presentaties in een kleine setting waar maximaal 10 bezoekers aan deel kunnen nemen. Hiermee stimuleren we de interactie tussen de bezoeker en de partner. In totaal vinden er dus meer dan 100 lezingen plaats en kan de bezoeker zelf zijn/haar programma samenstellen.

Aanmelden
Voor iedere eindgebruiker die zich bezighoudt met het beheer/onderhoud/management van het GBS is op 3 oktober genoeg te vinden. Eindgebruikers kunnen zich kosteloos aanmelden op www.BuildingG100Event.nl.

Building G100
De Building G100 is een leveranciersonafhankelijk eindgebruikersplatform voor personen die zich bezig houden het management, beheer en onderhoud van gebouwautomatisering en -managementsystemen. Binnen het platform draait alles om kennisdeling met gelijkgestemde vakgenoten. Momenteel zijn 102 bedrijven aangesloten en in totaal telt de vereniging 157 persoonsleden.

Meer Informatie?
www.BuildingG100Event.nl
Foto’s en logo op aanvraag verkrijgbaar
Martijn Beckers: 06-83087707 of info@BuildingG100.nlStart 3 oktober 2019 om 09:00
Eind 3 oktober 2019 om 14:30
Organisatie Building G100
Adresgegevens Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein
Routebeschrijving »


Aanmelden (externe website)