Vier het 30-jarige KNX-jubileum mee op 20 oktober

2 likes Reageer als eerste! Ik ga!
Aanstaande dinsdag 20 oktober viert KNX officieel haar 30e verjaardag. Samen met de hele wereldwijde KNX-community vieren we deze dag op een grootse wijze en online de verjaardag van het KNX-protocol. De hele dag kun je via een live-stream video’s en bijdragen zien van KNX organisaties uit de hele wereld.

Samen met de vele KNX National Groups organiseert KNX Association deze dag een online festijn met presentaties, hoogtepunten en gastsprekers. Naast de presentaties die de nationale groepen hebben voorbereid, wordt er ook informatie gegeven over ETS, diensten met KNX en KNX energiebeheer.

Ook KNX Nederland heeft een eigen video ingezonden, met daarin een hoofdrol voor vijf vertegenwoordigers van de KNX-community in ons land. Zij vertellen wat hun hoogtepunten zijn met KNX in de afgelopen 30 jaar, hoe zij de toekomst zien en uiteraard feliciteren zij de KNX-community met het jubileum. Deze video is aankomende dinsdag te zien tussen 18:00 en 18:30 uur. Rond ditzelfde tijdstip zal ook de ingestuurde video van ons buurland KNX België te zien zijn.

Via YouTube Live is de viering te volgen op dinsdag 20 oktober van 10.00 tot 20.00 uur. Maak het live mee en bekijk het volledige programma via: https://www.knx.org/knx-en/Landing-Pages/KNXis30/

Samen kunnen we er een leuke en zelfs onvergetelijke dag van maken!
Start 20 oktober 2020 om 10:00
Eind 20 oktober 2020 om 20:00
Organisatie KNX Association
Adresgegevens Online

Routebeschrijving »


Aanmelden (externe website)