ZOMERACTIE PAIROT

1 like Reageer als eerste! Ik ga!
In de maand augustus hebben we, voor al onze Nederlandse en Belgische installateurs en integratoren, een mooie aanbieding!

Zomeractie Pairot
Zomeractie Pairot

Wij kunnen ons voorstellen dat jij, of je klant, tijdens deze warme zomer liever relaxed op je stoel blijft zitten dan voor het schakelen van je verlichting naar de toets of het paneel op de muur te lopen.

Wij hebben hiervoor dé oplossing: Stembesturing via Pairot…

Hé Siri: “Maak het gezellig” of Oké Google: “Scène dineren”. Dit is natuurlijk de ultieme manier om in alle comfort je woning te bedienen en tóch je energie te sparen. Om dit mogelijk te maken, willen wij onze trouwe klanten de volgende aanbieding doen:

15% extra korting én gratis verzending voor Pairot in de hele maand augustus.

xxter B.V. is de hele zomer tijdens kantooruren geopend.

We wensen jullie een fijne zomer!

Actievoorwaarden: Deze aanbieding is uitsluitend bestemd voor integratoren en installateurs in Nederland en België. De 15% korting krijg je bovenop de nettoprijs die je gewend bent.

Trainingen

Op de agenda staan nog verschillende trainingen, waarvoor nog enkele plaatsen vrij zijn. Wil je meer informatie of direct inschrijven voor een training? Klik dan op de onderstaande knop.

Bekijk trainingen
Voor meer informatie neem contact met ons op of bezoek onze website.
www.xxter.com/pairot

Apple, Apple Watch, iPad, iPad Air, iPhone, HomePod, Siri and iPod touch are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.
Sonos and Sonos product names are trademarks or registered trademarks of Sonos, Inc.Start 13 augustus 2019 om 00:00
Eind 31 augustus 2019 om 00:00
Organisatie xxter B.V.
Adresgegevens wg-plein 459
1054 SH Amsterdam
Routebeschrijving »


Aanmelden (externe website)