Advies is nuttig, maar niets zonder goede uitvoering. Wij zoeken partners om onze adviezen uit te voeren.

6 likes 1 reactie 03-09-2019
Wij willen domotica toegankelijk maken voor consumenten. Dat lukt goed met ons advies, maar vervolgens wordt onze klant lang niet altijd goed geholpen. Het blijkt voor een consument lastig om een goede en betrouwbare installateur/ system integrator te vinden.

Voor consumenten is het een flinke opgave om te achterhalen welk smart home systeem het best bij hun past. Budgetten, wensen en de situatie zijn voor iedereen verschillend en het aantal beschikbare opties groeit elke dag. Met ons Smart Home Advies helpen wij klanten bij deze vraag (merkonafhankelijk en objectief) en dat wordt gewaardeerd. Probleem blijft echter dat klanten nog steeds op zoek moeten naar een betrouwbare installateur/ system integrator. En dat is op zijn zachtst gezegd in deze tijd een flinke opgave. Wij hebben het afgelopen jaar de gekste voorbeelden en cowboypraktijken voorbij zien komen van componenten die 3x geoffreerd worden, gateways die niet nodig zijn, programmeertijd die grof wordt overschat (soms zelfs factor 10 tov gangbaar!), en prijsopgaves die 30% boven brutoprijs liggen. Hoe weet een klant welke installateur goed, betrouwbaar en eerlijk is? Wij willen nu 2 vliegen in één klap slaan: 

1: een partnernetwerk opbouwen waarbij klanten gegarandeerd zijn van kwaliteit en eerlijkheid
2: zorgen voor perfecte uitvoering van onze adviezen

Insteek: elkaar sterker maken, gezamenlijk optreden naar buiten, kwaliteit neerzetten en reclame maken voor ons vak

We hebben inmiddels diverse partners gevonden, maar zijn nog op zoek altijd naar goede system integrators en installateurs om het netwerk compleet te maken. Naast KNX projecten (ca 30% van onze adviezen) hebben we vooral ook partijen nodig die de steeds populairder wordende middenklasse systemen (Luxor Living, Free@Home, Coviva, E-net,.....) kunnen installeren.

Interesse? Dan hoor ik graag van je.