Bezoek de eerste digitale KNX HVAC Solutions Conferentie

1 like Reageer als eerste! 26-02-2021
Op 30 en 31 maart organiseert KNX de eerste HVAC Solutions Conferentie. Deze online conferentie staat in het teken van informatiesessies over hoe je KNX kunt integreren met HVAC-systemen. Verder komen ook de nieuwste HVAC-systemen en nieuwe HVAC-producten van verschillende KNX-fabrikanten aan bod. Er is ook aandacht voor HVAC-productontwikkeling en de voordelen van KNX. Iedereen kan zich gratis aanmelden voor het digitale kennisevenement.

De conferentie is een perfecte gelegenheid om meer te leren over de opties en trends in HVAC-oplossingen die gebruikmaken van een protocol dat zowel met HVAC-systemen als andere slimme systemen kan werken. Het programma begint op beide dagen om 9.00 uur en duurt tot 13.00 uur.

Programma

Tijdens de KNX HVAC Solutions Conference komen onder andere de voordelen van het gebruik van een gestandaardiseerde technologie, en het toekomstbestendig maken van uw huis/gebouw aan bod. Daarnaast is er een presentatie over hoe je met behulp van de juiste technologie een hoog niveau van energie-efficiƫntie kan realiseren. Het programma bevat verder presentaties van nieuwe HVAC-producten en een inkijkje in hoe KNX nieuwe HVAC-producten ontwikkelt. Om deel te nemen aan de gratis digitale conferentie moet u zich aanmelden op de webpagina van het evenement.

Voor meer informatie kunt u ook de whitepaper Verwarmen, Koelen & Ventileren met KNX downloaden bij Documentatie

Via deze link kun je je gratis aanmelden!