Bezoek het KNX Top Event 2018

Like dit als eerste! Reageer als eerste! 06-02-2018
KNX nodigt iedereen van harte uit om op dinsdag 20 maart het KNX Top Event 2018 bij te wonen. Tijdens het KNX Top Event vindt de uitreikingsceremonie plaats van de prestigieuze KNX Awards. Iedereen die de uitreiking van de KNX Awards wil bijwonen, is vanaf 17.30 uur van harte welkom voor een drankje. De ceremonie start om 18.30 uur en duurt tot 20.00 uur.

Het KNX Top Event vindt plaats in het gebouw ‘Forum’ in het beursgebouw Messe Frankfurt, waar ook de Light + Building-beurs wordt gehouden. Met deelnemers uit meer dan 50 landen is het evenement ook een uitgelegen mogelijkheid om te netwerken.

Winnende projecten
Tijdens het KNX Top Event hebben alle bezoekers de gelegenheid om de winnaars van de KNX Awards 2018 te feliciteren. De winnende projecten worden via presentaties aan het publiek getoond, zodat deze de puike prestaties op het gebied van gebouwautomatisering van dichtbij kunnen aanschouwen.

Liveshow
Tijdens het KNX Top Event vindt naast de uitreikingsceremonie van de KNX Awards ook een liveshow plaats met verschillende topartiesten. Bezoekers kunnen daarnaast onder het genot van een verfrissend drankje genieten van het uitzicht op de Panoramazaal. Na afloop van het KNX Top Event hebben bezoekers de gelegenheid om de beurs Light + Building af te sluiten tijdens de After Show Party van KNX.

Aanmelden
Iedereen die dit unieke evenement niet wil missen, kan zich via deze link aanmelden voor het KNX Top Event. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang!