Bits, Bricks & Behaviour presentatie: Behaviour designing facilities for health en well-being

1 like Reageer als eerste! 09-10-2019
De gebouwde omgeving kan een positieve invloed hebben op het herstel van mensen. Klachten als angst, stress, pijn en depressie kunnen worden gereduceerd. Dit in tegenstelling tot het sickbuildingsyndroom waarin gebruikers bijvoorbeeld klagen over hoofdpijn, vermoeidheid en irritatie (ogen, neus, keel). De gebouwde omgeving kan de gezondheid en het welzijn van mensen bevorderen, maar het kan ook een negatieve invloed hebben.

In de break-out sessie Behaviour gaat Dr. Mark Mobach van de Hanzehogeschool Groningen zowel op zoek naar de eigenschappen van de gebouwde omgeving (gebouw, inrichting, techniek) die bepalend zijn bij een positieve invloed op de mens, als naar het verwijderen van eigenschappen met een negatieve invloed. De aanpak is steeds multidisciplinair, en altijd met een ruime blik voor cross-overs tussen verschillende aggregatieniveaus: gebied, gebouw en gebruiker.

Mark Mobach gaat ons bewustzijn aanjagen om de gezondheid en het welzijn van gebruikers van de gebouwde omgeving te kunnen vergroten. Zoals in kantoren, het onderwijs, de zorg en de stad en zelfs in gevangenissen. Daartoe neemt Mark ons mee in de opbrengsten van vier innovatiewerkplaatsen van zijn Groninger lectoraat Facilty Management: health space design, healthy workplace, healthy cities en campus design. Steeds op het snijvlak van praktijk, onderzoek en onderwijs.

Meld u nu kosteloos aan als bezoeker van de Conferentie Bits, Bricks & Behaviour, naast diverse lezingen laten toonaangevende bedrijven producten, diensten en noviteiten zien op de informatiemarkt.

Aanmelden kan via deze link:

https://lnkd.in/gDrpswZ

SHIB/BBB 2019Ik heb me zojuist hier aangemeld. Kom jij ook?

https://lnkd.in/gDrpswZ