Bits, Bricks & Behaviour presentatie: Cursus Systeemarchitect en -Beheer

2 likes Reageer als eerste! 02-10-2019
Ieder jaar organiseert de Nederlandse Branchevereniging voor Gebouw Automatisering de conferentie Bits, Bricks & Behaviour. Het doel van de conferentie is om de ontwikkelingen binnen gebouw automatisering aan te kaarten en om eindgebruikers met leveranciers van producten/diensten in contact te brengen. De conferentie vindt tegelijk plaats met het evenement Smart Homes & Intelligent Buildings. Bezoekers hebben toegang tot beide programma’s en de gemeenschappelijke informatiemarkt.

Gebouw automatisering speelt een essentiële rol in elk zakelijk gebouw. De aandacht voor gebouw automatisering in het bouwproces is helaas minimaal, terwijl de invloed op de levensduurkosten (TCO) zeer hoog is.De brancheorganisatie FHI Gebouw Automatisering en TVVL hebben in 2014 het initiatief genomen een opleiding te ontwikkelen voor een Systeemarchitect Gebouw Automatisering en-Beheer op post HBO-niveau.

Steven Quint (IHCS) & Martin Douwes (Johnson Controls) geven een presentatie over de opgedane kennis en ervaringen tijdens de afgelopen leergang van de cursus Systeem Architect. Ook kunt u op de informatiemarkt en na afloop van de presentatie informatie krijgen over deelname aan de cursus.

Meld u nu aan als bezoeker van de Conferentie Bits, Bricks & Behaviour en laat u tijdens deze presentatie voorlichten over de cursus Systeemarchitect Gebouw Automatisering en-Beheer


Aanmelden kan via deze link: https://registration.n200.com/survey/1vrtxabyfvpeg


SHIB/BBB 2019Ik heb me zojuist hier aangemeld. Kom jij ook?

https://registration.n200.com/survey/1vrtxabyfvpeg