Bits, Bricks & Behaviour, presentatie track Bits:

1 like Reageer als eerste! 14-10-2019
Ieder jaar organiseert de Nederlandse Branchevereniging voor Gebouw Automatisering de conferentie Bits, Bricks & Behaviour. Het doel van de conferentie is om de ontwikkelingen binnen gebouw automatisering aan te kaarten en om eindgebruikers met leveranciers van producten/diensten in contact te brengen.

Smart lighting, IoT, connected en sensoren zijn termen die vaker gebruikt worden om de technologische ontwikkelingen te tonen die gebouwen slimmer maken. De bedoelde mogelijkheden zorgen voor een aangenaam verblijf in het gebouw, een gezond klimaat en een goede verlichting.


Internetverbindingen, processorkracht en data van sensoren leveren ook kansen aan derden. Onbedoelde mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een ddos-aanval vanuit de slimme verlichting, het prijsgeven van privacy van de gebruikers van het gebouw of een ongeautoriseerde toegang in het gebouw. De gevolgen hiervan hebben wisselende impact, maar mogen nooit een verrassing zijn.


In deze presentatie worden een aantal recente Smart Building hacks gedemonstreerd met hun gevolgen en er worden handreikingen gegeven hoe deze gevolgen beperkt kunnen blijven.

Leer denken als een hacker, leer daardoor de juiste vragen te stellen aan de opdrachtgever van  het project, en de leverancier van de toegepaste faciliteiten. Leer verder te denken dan de voordeur van het systeem; áls iemand ongeoorloofd binnenkomt, welke toegang kan hij zich dan verschaffen? En wat zijn de gevolgen voor de digitale en fysieke veiligheid?

Meld u nu kosteloos aan als bezoeker van de Conferentie Bits, Bricks & Behaviour en schijf u tevens in voor de presentatie van Bas Labordus van The S-Unit. BasLabordus laat ons in zijn presentatie zien hoe je een Smart Building kunt hacken.


Aanmelden kan via deze link: https://registration.n200.com/survey/1vrtxabyfvpeg


SHIB/BBB 2019Ik heb me zojuist hier aangemeld. Kom jij ook?

https://registration.n200.com/survey/1vrtxabyfvpeg