Busch-VoiceControl® KNX: bedien de wereld met je stem

2 likes Reageer als eerste! 14-12-2018
Spraakbesturing is één van de snelst groeiende gebieden in de Smart-Home- en Smart-Building-sector. Met Busch-Voice® Control KNX zet ABB een belangrijke stap die het adaptieve gebouw dichterbij brengt - een woning, kantoor of bedrijfspand dat de wensen en behoeften van bewoners herkent en automatisch actie onderneemt.

ABB’s Busch-Voice Control® KNX staat synoniem voor besturing van KNX-gebouwautomatisering via spraakcommando’s. Een systeem dat volledig compatibel is met Google Home, de HomeKit-apparaten van Apple én Amazon Echo.Busch-VoiceControl®  KNX kan daarmee tot 150 gebouwfuncties aansturen - van verlichtingen verwarming tot jaloezie en rolluiken. Daarnaast kan met Busch-VoiceControl KNX ook informatie over de actuele ruimtetemperatuur, lichtintensiteit of luchtvochtigheid worden opgevraagd. Door de geïntegreerde aanwezigheidsmelders herkent de module bovendien iedere beweging en of zich iemand in het gebouw bevindt.

Om de Busch-VoiceControl®  veilig en eenvoudig te configureren, is niet meer nodig dan een connectie met het MyBuildings-portalvan ABB. Hier worden functies gedefinieerd via een van de spraakassistenten waarna de spraaksturing voor de betreffende functie gelijk kan worden gebruikt.

Meer weten?

Volg dan onze presentatie tijdens de Smart Building Conference op 4 februari in de RAI Amsterdam of bezoek ons tijdens de ISE 2019 op 5 of 6 februari a.s. op stand 1-N137 (Sonos-stand).