Conferentie Bits, Bricks & Behaviour 2020

3 likes Reageer als eerste! 08-04-2020
De ééndaagse conferentie Bits, Bricks & Behaviour geeft u als bezoeker inzicht in en antwoorden op al uw vragen bij de hedendaagse uitdagingen op het vlak van gebouwautomatisering en gebouwbeheersystemen. Uitdagingen bij thema’s als digitalisering, energietransitie, cyber security, robotisering en artificiële intelligentie worden besproken tijdens diverse lezingen. De sprekers zullen de aanwezigen meenemen in oplossingen en mogelijkheden.

Wat zijn de (technologische) innovaties die als hulpmiddel kunnen dienen om gebouwbeheer te verbeteren? Met een bezoek aan de conferentie Bits, Bricks & Behaviour bent u op de hoogte van alle ontwikkelingen in gebouwautomatisering. Het programma van de conferentie draagt concrete oplossingen aan voor de eindgebruiker van een gebouw.

De conferentie Bits, Bricks & Behaviour wordt georganiseerd door de Nederlandse brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering en heeft tot doel om bezoekers een visie te geven over de richting en mogelijkheden van gebouwautomatisering in de (nabije) toekomst.

Gebouweigenaren, huurders van utiliteitsgebouwen, Investeerders, projectontwikkelaars, facilitair managers en eindgebruikers in gebouwen: allen worden uitgenodigd om kennis met elkaar te delen over de mogelijkheden voor duurzame, slimme gebouwen in Nederland.

De coronacrisis zet de wereld van evenementen op zijn kop. De onzekerheid over de tijdslijn van alle maatregelen en wanneer een mogelijke versoepeling ingevoerd kan worden, voelt iedereen. Veel evenementen worden verplaatst of een jaar uitgesteld, maar de conferentie Bits, Bricks & Behaviour zal traditiegetrouw plaatsvinden aan het einde van het jaar, om precies te zijn op 10 november 2020.

De verwachting is dat de samenleving, bedrijfsleven en economie de gevolgen van de coronacrisis nog lang zal gaan voelen. De Nederlandse brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering wil tegen het einde van het jaar met de conferentie Bits, Bricks & Behaviour organisaties de mogelijkheid geven om met eindgebruikers in gesprek te gaan.

De informatiemarkt van bedrijven en organisaties actief in gebouwautomatisering biedt op een laagdrempelige wijze aan deelnemers de mogelijkheid zich te profileren naar de toekomst. Ontmoet meer dan 700 eindgebruikers op één dag, laat zien dat uw organisatie de toekomst weer met vertrouwen tegemoet ziet en deel uw ervaringen en (innovatieve) oplossingen die eindgebruikers kunnen helpen in een mogelijke volgende crisis.

Heeft u vragen over de conferentie Bits, Bricks & Behaviour of wilt u deelnemen? Stuur dan een email aan Martin Hof.