De nieuwste versie van WAGO Lichtmanagement!

2 likes Reageer als eerste! 12-11-2018
Nog méér mogelijkheden: geïntegreerde noodverlichtingfuncties, integratie met KNX-netwerken, dynamische verlichting (HCL = Human Centric Lighting), automatische projectdocumentatie.

WAGO Lichtmanagement

Snel, eenvoudig en flexibel programmeren van DALI verlichtingssystemen

Het WAGO Lichtmanagement systeem is dé oplossing voor zowel nieuwe alsook voor te renoveren verlichtingssystemen. Of het nu gaat om een kleine productiefaciliteit, een grote logistieke omgeving of een kantoorgebouw.

De modulaire opbouw van het WAGO Lichtmanagement systeem biedt precies de juiste flexibiliteit om aan de eisen van de gebruikers te kunnen voldoen.

Gebruikersvriendelijke software en inzicht in uw energieverbruik

WAGO biedt een volledig via webpagina’s (HTML5) te configureren en te beheren verlichtings-managementsysteem. Zonder additionele software of ingewikkelde ICT procedures.

Het WAGO Lichtmanagement systeem is gebaseerd op de DALI technologie. Functies als schakelen, dimmen, daglichtregeling en kloksturingen zijn standaard ingebouwd. Optioneel is het systeem uit te breiden met EnOcean, draadloze en batterijloze schakeltechniek. Verder kan er een 3-fasen meetmodule aan het systeem toegevoegd worden voor het inzichtelijk maken van het energieverbruik. Tevens is het mogelijk om de tijd van het systeem met de atoomklok (DCF) te synchroniseren.